Villa's te koop in Albir

Eigendommen

Zijn gevonden 91 Eigenschappen

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een huis en niet weet waar u het kunt doen, raden wij u aan in Compare Properties onze villa's te koop in Albir te leren kennen. Ons bedrijf heeft meer dan 100 panden te koop, zodat u het huis kunt kiezen dat het beste bij u past.

Al onze villa's zijn gebouwd en ontworpen met de grootst mogelijke efficiëntie en effectiviteit. Van ons bureau willen we dat je geniet van de grootste rust en plezier die je verdient en dat je altijd al wilde hebben. Onze villa's zijn bereid om van de ruimte te genieten. Zodat u kunt genieten van het kijken naar uw kinderen rondrennen door het huis, terwijl ze spelen met hun vrienden.

Een andere van de vele voordelen waar u gebruik van kunt maken, is de nabijheid van het strand. Je hebt de mogelijkheid om die Villa te kiezen die dichter bij de zee ligt en er zo vaak van geniet als je wilt. De weergaven gaan vergezeld van hun locatie, zodat u unieke momenten kunt vereeuwigen.


Wacht niet op andere mensen om te profiteren van de voordelen van de villa's te koop in Albir

De villa's te koop in Albir beschikbaar voor onze makelaar zullen uw huis veranderen in de vakantie stad die u altijd al wilde hebben. Albir is een klein stadje gelegen in het noordelijke deel van de Costa Blanca (provincie Alicante). Het strand is het meest toeristische deel van Albir. De reden hiervoor is dat het volledig bestaat uit steen en ook de blauwe vlag heeft.

Veel van de mensen die besluiten een villa te kopen, komen naar Albir op zoek naar een gebied waar ze rustig kunnen zonnen en baden. En ze vinden het uiteindelijk. Dankzij het spectaculaire klimaat kunt u het hele jaar door genieten van aangename temperaturen.


Kom en ontmoet ons en koop een van onze villa's te koop in Albir

Als u de rest van uw vakantie op een geweldige plek wilt doorbrengen, kunt u gokken op onze villa's te koop in Albir. Om in contact te komen met onze makelaar, kunt u ons persoonlijk bezoeken en de karakteristieken van elk van de villa's in detail kennen. U vindt ons op de Avenida del Pla, 130 Office 202 A - Javea - 03730.

Als u liever ons belt of ons een e-mail stuurt voordat u ons bezoekt, kunt u dat doen door te bellen naar (0034) 966 471 283 | (0034) 966 471 283 of schrijf naar info@comparepropertiesspain.com. Onze agenten zullen u op een betoverde manier bijstaan om alle twijfels die u heeft op te lossen.

Aarzel niet contact op te nemen met Compare Properties om de dromen waar te maken die je eerder niet kon waarmaken.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo