Villa's te koop in Altea

Eigendommen

Zijn gevonden 4 Eigenschappen

Als u op zoek bent naar een nieuw huis om te wonen in de Costa Blanca, ontdek dan het volledige aanbod van villa's te koop in Altea dat ons vastgoedkantoor u biedt. Vergelijk huizen Spanje biedt u de mogelijkheid om te kiezen tussen meer dan 150 villa's. U kunt een eigenschap eerst of tweedehands kopen. Wat we duidelijk hebben is dat het kopen van een van onze huizen in Altea je vanaf de eerste dag zal genieten.

Onze villa's in Altea bieden u meerdere voordelen om te leven volgens uw manier van zijn. Het is niet de klant die zich aanpast aan de woning, maar de woning die zich aanpast aan de klant. Om deze reden zullen onze makelaars u vanaf het eerste contact helpen, met als enig doel om aan uw behoeften en wensen te voldoen.


Ontdek alle verrassingen die op u wachten met onze villa's te koop in Altea

De villa's te koop in Altea die Spanje met elkaar vergelijken, biedt u veel verrassingen. Een daarvan, en dat is de meest voorkomende en de belangrijkste (op hetzelfde moment), is het mediterrane klimaat. Ongetwijfeld is het weer in Altea formidabel. Sommige thermometers die zacht blijven in de winter en die schieten in de zomer. Een ideaal klimaat om te leven gedurende alle maanden van het jaar.

Een andere ontdekking die je kunt doen, zijn de meningen. Altea biedt prachtige en prachtige landschappen. Onze villa's in deze stad bevinden zich ook in specifieke delen van Altea, zodat u kunt blijven genieten van het panoramische uitzicht op de Middellandse Zee vanuit uw privé-eigendom.

Gastronomie is misschien nog een van de vele kwaliteiten van Altea. Als u dol bent op de mediterrane keuken, kunt u in Altea de beste gerechten uit de streek proeven.


Als u meer wilt weten over onze villa's te koop in Altea, neem dan contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent in het ontdekken van meer verrassingen aangeboden door onze villa's te koop in Altea, neem dan contact op met Compare Properties Spain. Onze makelaars zullen u te allen tijde adviseren, zodat wij uw twijfels kunnen oplossen en uw doelstellingen kunnen bereiken.

Als u ons bedrijf persoonlijk wilt kennen, kunt u ons bezoeken op de Avenida del Pla, 130 Office 202 A - Javea - 03730. Onze telefoonnummers voor klantenservice zijn (0034) 966 471 283 | (0034) 966 471 283. Neem voor meer informatie per e-mail contact met ons op. Onze e-mail is: info@comparepropertiesspain.com.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo