Villa's te koop in Calpe Costa Blanca

Eigendommen

Zijn gevonden 377 Eigenschappen

Kun je je deze kerst voorstellen terwijl je geniet van de zon en een prachtig uitzicht op de zee terwijl je plezier hebt met je familie langs de kust van het strand? Nu kunt u uw dromen waarmaken en een van onze prachtige villa's kopen in Calpe Costa Blanca.

Calpe is een klein stadje aan de Costa Blanca Noord. Badend aan de Middellandse Zee heeft een fantastische jachthaven waar zee-liefhebbers de ligplaats voor uw jacht kunnen huren, een boot kunnen huren of verschillende en leuke watersporten kunnen beoefenen.

Bovendien ontvangt het dagelijks zijn vissersboten, waardoor u de mogelijkheid krijgt om een heerlijke verse vis te kopen die in enkele uren wordt verspreid over alle Spaanse markten.

In Calpe kunt u genieten van een heerlijk klimaat. Dit is een van de redenen waarom veel inwoners van Noord- en Midden-Europa besloten hebben hier hun gewone verblijfplaats te vestigen.

Bewijs hiervan zijn de uitgaansgelegenheden en internationale restaurants, evenals de viering van typische festivals uit andere landen.

De viering van het "Oktoberfest" of de viering van het Duitse bier dat elk jaar in de maand oktober wordt gevierd, duizenden mensen bij elkaar brengt, waaronder de enorme kolonie Duitse inwoners die in deze omgeving wonen.


Geniet van de zon en een prachtig strand als u een van onze villa's te koop in Calpe Costa Blanca koopt

Als u van uw pensioen of lange vakantieperiodes wilt genieten in de zon en luistert naar het geruis van de golven van de zee, raden wij u aan een van onze fantastische villa's te koop in Calpe - Costa Blanca te kopen.

Wij bieden u een grote verscheidenheid aan villa's, zodat u kunt kiezen op basis van uw smaak en interesses.

Een deel van nieuw werk en moderne stijl of, als u iets traditioneler wilt, met een prachtig mediterraan design.

In elk geval zijn ze allemaal gebouwd in overeenstemming met de geldende bouwvoorschriften. Ze hebben de nodige thermische en akoestische isolatie en de gebruikte bouwmaterialen zijn van de hoogste kwaliteit.

Onze villa's hebben een perceel met een fascinerend zwembad omgeven door een groot solarium.

Ze hebben mooie tuinen en parkeergelegenheid voor voertuigen.

Stelt u zich eens voor in de tuin van uw villa, proeft u een heerlijke barbecue in gezelschap van uw vrienden, terwijl een felle zon de atmosfeer omhult.


Villa's te koop in Calpe Costa Blanca, de beste optie voor uw gezin

Een andere reden waarom wij voorstellen om een van onze villa's te koop in Calpe Costa Blanca te kopen, is door de buitengewone communicatie door de nationale snelweg en snelweg die u heeft.

U zult snel en comfortabel de internationale luchthavens van Alicante of Valencia bereiken, vanwaar regelmatige vluchten naar de belangrijkste Europese steden van start gaan.

Als u contact met ons wilt opnemen voor meer informatie over onze villa's te koop in Calpe, kunt u het snelle contactformulier invullen dat op het web wordt weergegeven, een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com of ons bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo