Villa's te koop in Denia - Costa Blanca

Eigendommen

Zijn gevonden 20 Eigenschappen

Als je droomt om op elk moment van het jaar een huis te vinden om te genieten van het goede weer en de zee, raden we je aan onze villa's te koop in Denia - Costa Blanca te bezoeken.

De Costa Blanca is de ideale plek voor buitenactiviteiten op elk moment van het jaar, omdat het een buitengewoon klimaat biedt.

De milde winters, met zeer weinig dagen regen en waar de zon schijnt, maken de Costa Blanca Noord de ideale plek om het hele jaar door te leven en te genieten van permanente vakanties.

U kunt al die buitenactiviteiten doen waar u altijd van hebt gedroomd, zoals wandelen, fietsen of gewoon ontspannen op een ligstoel in uw solarium.


Koop een van onze villa's te koop in Denia - Costa Blanca en verander uw welzijnsconcept

Als u ook een van onze exclusieve villa's koopt in Denia - Costa Blanca, dan heeft u ook alle nodige voorzieningen in huis om wellness in uw dagelijks leven te bereiken.

De villa's zijn gebouwd met elementen van eerste kwaliteit en bestaan uit een perfecte afwerking. Ze hebben grote ramen die zonlicht naar hun kamers brengen, waardoor een huiselijke sfeer ontstaat.

Hun keukens zijn ontworpen om het huishoudelijk werk maximaal te vergemakkelijken, zodat ze beschikken over state-of-the-art apparatuur.

De terrassen zijn een zeer belangrijk onderdeel van het huis, omdat het vanwege de goede temperaturen in het gebied een van de kamers is die u het meest zult gebruiken.

De uitzonderlijke locatie van de villa's zorgt ervoor dat u kunt genieten van het buitengewone uitzicht dat de Middellandse Zee biedt terwijl u geniet van uw zwembad of uitrusten onder de bomen van uw indrukwekkende tuin.


Een andere belangrijke reden om een van onze villa's te kopen in Denia - Costa Blanca

Wanneer u doorgaat met de aankoop van een huis begint een uitgebreide periode van verwerking. Als u een van onze villa's te koop in Denia - Costa Blanca koopt, kunt u al deze procedures delegeren aan ons team.

We maken alle afspraken voor u, zodat u uw zorgen vergeet. Onze uitgebreide ervaring op het gebied van vastgoedtransacties zal de procedures snel en efficiënt uitvoeren.

Volg ons op sociale netwerken of neem contact met ons op via e-mail info@comparepropertiesspain.com

Als u ons liever persoonlijk bezoekt, zijn onze kantoren gevestigd op:

Avenida del Pla, 130 Kantoor 202 A - Jávea - 03730 (Alicante)

Telefoon: (0034) 966 471 283

Mobiel: (0034) 634 329 574

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo