Villa's te koop in Jalón

Eigendommen

Zijn gevonden 14 Eigenschappen

Onze villa's te koop in Jalón bieden geweldige leefruimtes voor u om de best mogelijke rust te krijgen. Jalón is een gemeente in het noordelijke binnenland van de provincie Alicante. Een charmant en alledaags stadje met ongeveer 3000 inwoners.

De meeste inwoners van deze stad hebben een buitenlandse nationaliteit, meestal Brits. Meer dan 50% van de bevolking komt van buiten Spanje om kenmerken te vinden die niet toegankelijk zijn in hun land.

Het klimaat in Jalón is het kenmerk van een stad in Zuid-Spanje. Ideale temperaturen om 365 dagen per jaar van te genieten. Hun winters worden gekenmerkt door aangenaam en mild en hun zomers zijn erg heet. Een geweldige tijd om van het beste gezelschap te genieten.


Wij bieden veel en verschillende villa's te koop in Jalón

Onze makelaar biedt een gevarieerd aanbod van villa's te koop in Jalón. We hebben meer dan 40 verschillende eigenschappen om klanten tevreden te stellen, ongeacht de smaak die u heeft.

Vergelijk huizen Spanje geeft u de mogelijkheid om een geweldige villa voor u en uw gezin te kopen. Ons doel is dat onze klanten tevreden zijn met het kopen van een van onze huizen. Daarom bieden wij villa's van verschillende groottes aan, zodat u, afhankelijk van het aantal gezinsleden, kunt kiezen voor één villa of een andere villa.

Sommige van de functies die worden aangeboden door onze villa's te koop zijn de prachtige uitzichten. Afhankelijk van de richting die u kiest, kunt u overwegen om naar de Middellandse Zeekust te kijken. Ook, voor de warmere maanden van het jaar, bevatten veel van onze villa's geweldige privézwembaden om u zo vaak als u wilt op te frissen.

Eerder hebben we aangegeven dat het doel van deze eigenschappen is dat je de grootst mogelijke rust en vrede kunt bereiken. Jalón is een rustige stad waar de inwoners respectvol en goed opgeleid zijn. Allemaal komen ze naar deze stad op zoek naar een plek waar ze zich kunnen ontdoen van het lawaai dat typisch is voor grote steden. En in Jalón vinden ze hem uiteindelijk.


Neem contact met ons op en ontdek waarom u in de villa's te koop moet wonen in Jalón

Neem contact op met ons makelaarskantoor en ontdek alle redenen waarom u onze villa's te koop moet in Jalón. Als u ons persoonlijk wilt ontmoeten, kunt u ons bezoeken op de Avenida del Pla, 130 Office 202 A - Javea - 03730.

Bel ons op nummers (0034) 966 471 283 | (0034) 966 471 283 en stel ons alle vragen die u heeft over onze villa's. Voor meer informatie, schrijf naar info@comparepropertiesspain.com.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo