Villa's te koop in Javea - Costa Blanca

Eigendommen

Zijn gevonden 0 EigenschappenGeen woningen gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht.
Ons makelaarskantoor wil de kwaliteit van leven voor al onze klanten verhogen. Om dit te bereiken, bieden onze agenten ongelooflijke villa's te koop aan in Javea - Costa Blanca. Deze huizen zijn fascinerend, ze hebben indrukwekkende kwaliteiten. Dankzij de locatie zullen de eigenaars genieten van heerlijke geneugten.

Veel van onze villa's hebben een fantastisch uitzicht, hetzij naar de kust of naar een vallei. Een charmant landschap dat u helpt uw dag met meer energie en geluk tegemoet te treden. Als u graag eet, omringd door welzijn, bieden onze villa's u de mogelijkheid om uw maaltijden van de dag te bereiden, terwijl u onbeschrijfelijke uitzichten geniet.

Om het meeste uit deze onvergetelijke momenten te halen, geniet Javea van een bevoorrecht klimaat. Hun temperaturen staan in de volksmond bekend om hun kwaliteit. Daarom besluiten veel nationale of internationale toeristen om een woning te kopen in deze prachtige stad.

Een andere bijzonderheid van onze villa's is hun nabijheid tot de zee. Als je van de maritieme wereld houdt, zul je het geluk hebben om de ins en outs te ontdekken, zonder veel afstand te hoeven reizen.


Voorbeeld van een van onze villa's te koop in Javea - Costa Blanca

Ons kantoor biedt een van de meest bijzondere villa's te koop in Javea - Costa Blanca uit onze catalogus. Deze accommodatie is gebouwd rond een prachtige vallei en biedt fantastische faciliteiten, zoals een privézwembad of een terras. Twee gebieden voorbereid voor het plezier en de rust van uw dierbaren.

Het huis heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, tuin, grote woonkamer ... Alles gebouwd op 220 m2 woonoppervlak, op een perceel van 1.566m2.


Ontdek alle details van onze villa's te koop in Javea - Costa Blanca

Vergelijk huizen Spanje wil dat je alles ontvangt wat je nodig hebt om te wedden op onze villa's te koop in Javea - Costa Blanca. Als u alle details van onze villa's aan de Costa Blanca wilt weten, kunt u ons persoonlijk ontmoeten op Pla, 130 Office 202 A - Javea - 03730.

Als u het prettiger vindt om met ons te communiceren via telefoon of e-mail, kunt u ons bellen op de vaste lijn (0034) 966 471 283 of ons uw post sturen naar info@comparepropertiesspain.com. Als u alle indelingen van onze villa's wilt kennen, nodigen wij u ook uit om toegang te krijgen tot ons gedeelte van de huizen te koop in Javea en te ontdekken wat de nieuwe thuis van uw dag kan zijn.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo