Villa's te koop in Javea Spanje

Eigendommen

Waarom kopen woning aan de Costa Blanca?

De Costa Blanca is een van de favoriete strand bestemmingen van burgers in heel Europa. Bent u het denken van het kopen van onroerend goed hier? In dit bericht geven wij u een paar redenen.

Je werkt hard voor je leven om de geneugten van het leven te genieten. Het eten van een heerlijke paella door de zee, zittend op een terras met mensen die we liefhebben, als de zon verwarmt en vreugde ons met het geluid van de pure natuur. Kan er iets meer perfect zijn? Als u al deze regio te leren kennen, zal u het ermee eens dat het hebben van een huis hier laat je toe om te genieten van het leven zoals u altijd van hebt gedroomd.

In deze post herinneren we een aantal krachtige redenen om een woning aan de Costa Blanca te kopen.

Hoog rendement op de investeringen in woningen.

Huizen in de Costa Blanca Noord hebben een grijper potentiële toename op lange termijn in waarde. Huizen ten noorden van de Costa Blanca (Javea, Denia, Calpe, Moraira of Altea) hebben ook een meer residentiële karakter en de ruimte tussen de naburige woning op deze locaties is veel groter dan in andere gebieden.

Een prachtige kustlijn en aandacht voor detail.

Een groot aantal van de stranden van de Costa Blanca hebben blauwe vlaggen vanwege de netheid en de diensten die zij aanbieden. Zeilliefhebbers zult versteld staan van de schoonheid van de havens in het gebied.

Weer.

Sluit je ogen en neem uw verbeelding. Wat zou jij doen als je op een plek waar de zon schijnt het hele jaar door gewoond? De Costa Blanca heeft 2800 uren zonneschijn per jaar, met een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van rond de 20 graden.

In feite is de WHO (World Health Organization) hebben verkondigd dat Moraira, Javea en Denia heeft een van de beste klimaten ter wereld. Microklimaten dat mogelijk dankzij de luwte van de bergen zijn.

Mediterrane levensstijl.

Hoewel het voedsel is een wezenlijk deel van de Middellandse Lifestyle, zijn er veel meer gedragingen die deel uitmaken van de mediterrane levensstijl en bijdragen aan een langer, gelukkiger en gezonder leven.

Langs het strand in de ochtend, een wandeling rond de stad, of stevig wandelen 's nachts is een typisch voorbeeld. Mensen in de Middellandse Zee hun fiets ook gebruiken om rond te krijgen. Sport is een fundamenteel onderdeel. Milde winters en lange, hete zomers van de Middellandse Zee te maken buiten het leven een stuk eenvoudiger.

Compare Properties Spain, Villa's te koop in Jávea, Spanje.

Vergelijk Properties Spanje is uw vertrouwde vastgoedmakelaar in Jávea. Ons werkgebied bestrijkt het gehele gebied van de Costa Blanca Noord, met inbegrip van de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Vallei Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en omgeving.

Wij werken met grote organisaties in het gebied om te vinden wat je zoekt in een recordtijd. Neem contact met ons op.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo