Villa's te koop in La Pedrera - Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 20 Eigenschappen

Kun je je voorstellen dat je deze zomer van dit fantastische zwembad in je villa zult genieten? U bent nog steeds op tijd om een van onze villa's te koop in La Pedrera - Denia te kopen en uw vakantie te beginnen zonnebaden in uw nieuwe huis.

La Pedrera is de ideale plek voor rust en ontspanning. Het is een prachtige woonwijk gelegen op de hellingen van de Sierra Montgò.

Vanwege de hoogte van de locatie van deze urbanisatie, kunt u genieten van een fantastisch uitzicht op de zee en de bergen.

De goede communicatiekanalen bieden toegang tot Denia of een van de omliggende stranden in een paar minuten.


De villa's te koop in La Pedrera - Denia, de ideale optie om van het buitenleven te genieten

Het klimaat aan de Costa Blanca Noord wordt gekenmerkt door de milde en zonnige winters en de lange, hete zomers. Het is de ideale plek om op elk moment van het jaar van uw favoriete buitenactiviteiten te genieten.

Dat is waarom wij u aanraden om een van onze villa's te koop te kopen in La Pedrera - Denia. Hier kunt u de buitengewone rust van de berg combineren met het genot van het strand en de gouden zandstranden.

In La Pedrera hebben we nieuwbouw- en doorverkoopvilla's. Ze zijn gebouwd met hoogwaardige materialen. Ze worden gekenmerkt door hun grote ramen met dubbele beglazing waardoor het hele jaar door zonlicht kan binnendringen.

Deze villa's hebben een privéperceel met een buitengewoon zwembad en een groot solarium.

Stel je de gezellige avonden buiten voor met je vrienden terwijl je geniet van een smakelijke barbecue.


Wij bieden u de mooiste villa's te koop in La Pedrera - Denia

Als wat u wilt een plaats aan de Costa Blanca is om uit te rusten tijdens uw vakantie, bieden wij u de beste villa's te koop in La Pedrera - Denia.

Het onroerend goed bedrijf Vergelijk Properties Spanje heeft een grote portfolio van villa's aan de Costa Blanca Noord.

Onze uitgebreide ervaring in de vastgoedsector bewijst onze effectiviteit. Wij bieden advies over verschillende diensten, zoals de verwerking van de NIE en verblijfsvergunningen voor buitenlanders, het openen van een bankrekening in Spanje en het leiden van belastingen, het inwisselen van vreemde valuta, het afsluiten van een verzekeringsovereenkomst (leven, gezondheid, huis, auto, ...).

Neem contact met ons op. We zullen u graag helpen.

U kunt ons een e-mail sturen: info@comparepropertiesspain.com

Bel ons als u wilt: (0034) 966 471 283

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo