Villa's te koop in Las Marinas-Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 7 Eigenschappen

In een van onze Villa's te koop in Las Marinas-Denia, kun je leven zoals je altijd al hebt gedroomd. Samen met uw familie en vrienden geniet u van een onvergetelijke vakantie, want onze villa's hebben prachtige terrassen, waar u kunt zonnebaden op comfortabele ligstoelen, spectaculaire zwembaden om af te koelen of te zwemmen, en weelderige tuinen waarmee u buiten kunt eten.

U zult ook genieten van een onverslaanbare villa, vanwaar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op Las Marinas Beach of, in sommige gevallen, het berggebied.

Onze huizen liggen zo dicht bij het stedelijke centrum van Denia, dat ze ideaal zijn om het hele jaar door te wonen, omdat alle noodzakelijke diensten beschikbaar zijn voor een comfortabel verblijf.


Waarom zijn onze villa's te koop in Las Marinas-Denia anders?

Onze villa's te koop in Las Marinas-Denia, zijn anders voor hun exclusiviteit. Ze hebben een uitzonderlijke locatie waar u tegelijkertijd kunt genieten van de zeebries en de frisheid van het natuurpark Montgó.

Ze zijn zo ontworpen dat het leven in hen comfortabel en ontspannend is. Dankzij de grote beglazing kan zonlicht in al zijn kamers binnendringen, waardoor een benijdenswaardige omgeving ontstaat.

Zeer dicht bij het strand, kunt u het hele jaar door genieten van speciale wandelingen, omdat de gemiddelde jaartemperatuur in Denia, rond de 20 graden, u aanmoedigt om vele maanden per jaar te genieten van aangename baden. Het strand.


Wilt u een van onze Villa's kopen in Las Marinas-Denia?

Als je al hebt besloten om in een van onze villa's te wonen in Las Marinas-Denia, heb je de beste optie gekozen. Neem contact met ons op en u zult zien hoe gemakkelijk het is om alle noodzakelijke procedures uit te voeren om de aankoop van de Villa te verwerken.

Bij Inmobiliaria vergelijken eigenschappen Spanje, we hebben verschillende soorten villa's gelegen aan de Costa Blanca. Onze jarenlange ervaring garandeert de effectiviteit van ons werk. Ons team van professionals zal u uitstekend bijstaan om al die vragen op te lossen die zich kunnen voordoen. Ook als u geïnteresseerd bent, kunnen we u ook helpen bij andere soorten services die u wilt.

Neem contact met ons op en je zult ontdekken waarom we de beste Villa's te koop hebben in Las Marina-Denia.

Onze kantoren zijn gevestigd in Jávea, 03730. Avenida del Pla, 130 - Kantoor 202 A.

Telefoon: (0034) 966 471 283

E-mail: info@comparepropertiesspain.com

Web: www.comparepropertiesspain.com

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo