Villa's te koop in Las Rotas - Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 8 Eigenschappen

Als u op zoek bent naar een onverslaanbare plek om het hele jaar door te wonen, biedt het makelaarskantoor Compare Properties Spain een selectie luxe villa's te koop aan in Las Rotas - Denia.

Als je wilt leven, omringd door de natuur en in een ontspannen omgeving, maar tegelijkertijd dicht bij een belangrijk stedelijk centrum, kom dan naar Las Rotas.

Geef jezelf het plezier om vanuit de tuin van je villa te genieten van het adembenemende uitzicht dat de Middellandse Zee biedt.

Geniet van de exclusiviteit van het hebben van een zeereservaat op een paar meter van uw huis.


Villa's te koop in Las Rotas - Denia, een paradijs binnen handbereik

Naast de uitzonderlijke stranden die de stad Denia, aan de Costa Blanca Noord, baden, hebben de Villa's te koop in Las Rotas - Denia de exclusiviteit om te genieten van een gebied dat "zeereservaat" wordt genoemd vanwege de rijkdom van het heldere water.

In hen kun je een prachtige onderwateromgeving zien. Het is een gebied van ongeveer vier kilometer kustlijn, rotsstrand, maagd en wildernis van oneindige schoonheid.

Deze unieke omgeving heeft echter alle noodzakelijke diensten om het baden op het strand te vergemakkelijken, zoals een badmeester, Lavapiés, enz.

Het is de ideale omgeving om de villa van uw dromen te lokaliseren om het hele jaar met uw gezin te leven.


Bezoek ons en wij zullen u adviseren over de villa's te koop in Las Rotas - Denia

Het onroerend goed bedrijf Vergelijk Properties Spain wordt gekenmerkt door zijn persoonlijke toewijding, enthousiasme en vastberadenheid om klanttevredenheid te bereiken.

Bezoek ons en wij zullen u adviseren over onze villa's te koop in Las Rotas - Denia. De villa's onderscheiden zich door hun charmante locatie en buitengewone constructie.

Vertrouw ons en je zult de professionaliteit van ons team observeren. Natuurlijk zullen we u in uw taal helpen, zodat u geen bevattingsproblemen heeft, als u uit een ander land komt.

Daarnaast zullen wij u begeleiden bij het uitvoeren van alle noodzakelijke procedures om de aankoop van uw nieuwe huis te doen.

Wij zullen u adviseren over het openen van een bankrekening in Spanje, automatische incasso, hypotheekafhandeling, levensverzekering, woningverzekering, autoverzekering, etc.

Bezoek ons op onze kantoren aan de Avenida del Pla, 130 - Oficina 202 A de Jávea - 03730 (Alicante). Als u wilt, kunt u een e-mail sturen naar: info@comparepropertiesspain.com

U kunt ons ook bellen op: (0034) 966 471 283 of (0034) 634 329 574, waar we u vriendelijk zullen bijwonen.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo