Villa te koop in Calpe

Eigendommen

Zijn gevonden 377 Eigenschappen

Duizenden inwoners van Noord- en Midden-Europa kunnen de voordelen van het kopen van een villa in Calpe uitleggen.

Er zijn veel inwoners van andere landen die besluiten om een huis in Calpe te kopen. Dit blijkt uit de vele ontwikkelingen van eengezinswoningen die meestal worden bevolkt door mensen van buitenlandse origine.

De belangrijkste redenen om een villa in Calpe te kopen, zijn voornamelijk de zon, de zee, de uitstekende communicatiemiddelen en de voorzieningen die het stedelijke centrum biedt.

Calpe is een klein stadje aan de Spaanse Noord-Costa Blanca, waar u ontspannen kunt genieten van de prachtige mediterrane zon, alle noodzakelijke diensten kunt krijgen die een stedelijk centrum biedt, genieten van uw prachtige strand en een aanlegplaats voor uw boot in de jachthaven hebben.

Stelt u zich eens voor om te genieten van deze winter van prachtige zonsondergangen aan de promenade, terwijl u geniet van de zonsondergang over de zee terwijl u geniet van de recreatiefaciliteiten, kiosken, ijssalons of souvenirwinkels.

Stelt u zich eens een paar zonnige ochtenden voor die op het zachte zand van uw prachtige strand rusten terwijl u ontspant in de zon.

Bovendien biedt de vissershaven u de uitzonderlijke mogelijkheid om de verse vis te kopen die elke dag op uw vismarkt aankomt en die in een paar uur wordt verdeeld door de belangrijkste markten en restaurants in Spanje.


Als u op zoek bent naar een villa te koop in Calpe, bieden wij u een grote verscheidenheid om uit te kiezen

Wij stellen een breed scala aan woningen ter beschikking op onze website. Als u op zoek bent naar een villa te koop in Calpe, zult u aangenaam verrast zijn door het brede aanbod aan woningen dat wij aanbieden.

In elk huis bevestigen we een korte uitleg van de belangrijkste functies en een fotogalerij met verschillende punten van het huis.

Wij bieden u nieuwbouw of wederverkoopvilla's aan. Als u een vorm van hervorming moet doorvoeren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want we hebben een team van professionals die u volledig kunnen adviseren.

Onze villa's hebben een privéperceel met een mooi zwembad omgeven door een groot solarium. Het heeft ook grote tuinen en parkeergelegenheid voor voertuigen.

Ze bevinden zich in luxueuze woonomgevingen, met een selecte buurt en gemakkelijke toegang tot belangrijke steden.

Ze hebben grote ramen waardoor zonlicht alle kamers binnen kan komen, waardoor een heldere en vertrouwde sfeer ontstaat.


Koop een villa te koop in Calpe en u zult het hele jaar door naar de zee kijken

Als u nu een villa te koop in Calpe koopt, kunt u deze winter genieten van het prachtige uitzicht dat de Middellandse Zee u biedt.

Geef niet op om te genieten van deze winter de prachtige zon van de Costa Blanca.

Als u meer wilt weten over ons, raden wij u aan om onze uitgebreide activiteiten in sociale netwerken te volgen.

Wij zijn een makelaarskantoor met een lange professionele carrière waarvan het hoofddoel is dat de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje comfortabel en lonend is.

Als u contact met ons wilt opnemen, kunt u het contactformulier invullen dat op het web wordt weergegeven of een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com.

Als u liever telefonisch contact met ons opneemt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de taal, want onze deskundige agenten spreken perfect de belangrijkste Europese talen.

Onze telefoons zijn: (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo