Wederverkoop appartementen in Las Marinas-Denia

Eigendommen

Als u deze zomer wilt genieten van het strand, in een van de toeristische gebieden bij uitstek van de Spaanse Levante, is het nu tijd om ons te bezoeken om geïnteresseerd te zijn in de wederverkoop appartementen in Las Marinas-Denia.

Denk aan de geneugten van het zomerse baden in de blauwe wateren van het strand van Las Marinas, of het lezen in een hangmat tijdens het zonnen in de mediterrane zon.

Als dat uw doel is, aarzel dan niet om ons te bezoeken, want we zijn bereid om u een breed scala aan appartementen te laten zien, waar u zeker een woning zult vinden die aan uw behoeften voldoet.


Ons onroerend goed heeft het grootste aantal resale-appartementen in Las Marinas-Denia

Na vele jaren ervaring hebben klanten onze diensten volledig vertrouwd, waardoor wij een breed scala aan wederverkoopappartementen in Las Marinas-Denia kunnen aanbieden.

We hebben appartementen aan het strand, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op het uitgestrekte strand van Las Marinas vanaf het grote terras, terwijl u geniet van uw vakantie.

We hebben ook grote appartementen om uw gezin te verwelkomen en te genieten van de geneugten die de gemeenschapsdiensten van de urbanisatie bieden, zoals zwembaden, tuinen met bomen, speeltuin voor de kinderen of parkeren.

Wij bieden u de mogelijkheid om nieuwe of doorverkochte appartementen te kopen, evenals gemeubileerd en met state-of-the-art apparatuur.


Hoe toegang tot de wederverkoop appartementen in Las Marinas-Denia?

Als u al hebt besloten om een appartement te kopen op onze stranden, is niets eenvoudiger dan contact met ons op voor advies over de wederverkoop appartementen in Las Marinas-Denia.

Onze professionals zullen u enthousiast informeren over al die vragen die kunnen rijzen. Zij zullen u ook adviseren over de verschillende huizen en welke het beste bij u past.

We zullen je verrassen met onze portfolio met aanbiedingen. We bieden altijd de beste huizen. Seriousness, service en exclusieve aandacht garanderen ons

Je moet je alleen zorgen maken over dromen over de sporten die je deze zomer op zee of in de bergen zult beoefenen. Ons professionele team zorgt voor de rest.

Neem contact op met onze Inmobiliaria Vergelijk Eigenschappen Spanje in persoon of per e-mail. Binnenkort bellen we je om een afspraak te maken. Onze kantoren bevinden zich in:

Kantoor: Avenida del Pla, 130 - Kantoor 202 A

Jávea (Alicante) CP 03730

Telefoon: (0034) 966 471 283

E-mail: info@comparepropertiesspain.com

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo