Wederverkoop appartementen in Las Rotas - Denia

Eigendommen

De zomer komt eraan en we weten wat uw ideale huis is. Dat is waarom we de Resale Apartments in Las Rotas - Denia promoten.

Als u op zoek bent naar een appartement op het strand om te genieten van de zee tijdens de hete zomermaanden, dan bieden wij de oplossing aan.

Bij de appartementen in Las Rotas kunt u ontspannen op het strand terwijl u luistert naar het geluid van de golven of lange wandelingen langs de kust maken en genieten van het ongeëvenaarde uitzicht dat Las Rotas u biedt.

Las Rotas biedt een atypische, maagdelijke en wilde omgeving. Het is de favoriete omgeving voor liefhebbers van fotografie, omdat de diversiteit aan kleuren, licht en schaduwen het een plaats maakt zonder gelijke.


Waarom promoten we de Resale Apartments in Las Rotas - Denia?

We weten dat u een gebied wilt waar u in de zomer kunt ontspannen, kunt genieten van het strand en alle essentiële diensten in de buurt kunt hebben om comfortabel te kunnen leven. Dat is waarom we de Resale Apartments in Las Rotas - Denia promoten.

Las Rotas ligt ten zuiden van Denia. Het is een groep stranden, meestal van steen, waar een gebied is uitgeroepen tot "zeereservaat" voor de rijkdom van zijn heldere water waar je een prachtige onderwateromgeving kunt observeren.

Het is het rustigste deel van de hele kust van Denia, maar om die reden wordt het nog steeds buitengewoon goed verzorgd en verzorgd. De stranden hebben ook alle noodzakelijke voorzieningen om uw badkamer aangenaam te maken (Lavapiés, badmeester, ...)


U vindt uw ideale vakantiehuis wanneer wij u onze portfolio van Resale Apartments in Las Rotas - Denia tonen

Breng een bezoek aan onze kantoren en we zullen u onze brede portfolio van Resale Apartments in Las Rotas - Denia laten zien. Natuurlijk vindt u uw ideale huis om uw vakantie door te brengen.

In onze kantoren bieden we persoonlijke aandacht om u te helpen het huis te vinden dat u echt wilt. Onze agenten communiceren met u in uw taal, als u uit een ander land komt. Wij beheren en begeleiden u ook om alle procedures van de verkoop uit te voeren, zodat u geen vertaalproblemen heeft.

Naast alle procedures met betrekking tot de verkoop, adviseren wij u over de zaken die u nodig hebt. Als u bijvoorbeeld een soort van hervorming of verbetering in uw huis wilt aanbrengen, hebben we betrouwbare professionele medewerkers die u een onberispelijke service bieden.

Onze kantoren zijn in:

Avda. Del Pla, 130 Office 202 A - 03730 - Jávea

Telefoons: (0034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574

E-mail: info@comparepropertiesspain.com

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo