Wederverkoop in Las Marinas-Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 13 Eigenschappen

Als u overweegt een vastgoedbelegging in de Costa Blanca Noord aan te bieden, bieden wij u ons uitgebreide aanbod van wederverkoopeigenschappen in Las Marinas-Denia.

Het onroerendgoedbedrijf Compare Properties Spain werkt op de meest exclusieve plaatsen aan de Costa Blanca en biedt u de beste huizen te koop aan.

Of u nu een woning wilt om te genieten van uw vakantie of om het hele jaar door te wonen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Evenzo, als het uw bedoeling is om een bedrijf op te zetten, hebben we ook een aanzienlijk aantal interessante eigenschappen voor u, aangezien we het hebben over een gebied in expansie, beïnvloed door de benijdenswaardige eigenschappen van zijn omgeving.


Let op onze wederverkoop eigenschappen in Las Marinas-Denia

Denia is een aangename stad aan de Middellandse Zee, waar u kunt profiteren van onze wederverkoop in Las Marinas-Denia. Hier hebben we meerdere eigenschappen, waar je zeker degene zult vinden die je nodig hebt.

Denk aan de rust van de zonnige zonsondergangen die door het spectaculaire Las Marinas-strand lopen. Droom met dat ruime huis waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht dat de Middellandse Zee biedt. Sta jezelf toe te genieten van het gouden zand van het strand vanwaar je rechtstreeks toegang hebt tot je huis.

Vergeet het stressvolle dagelijkse leven en kom naar het strand van Las Marinas-Denia in een unieke omgeving, vol welzijn.


Wat is ons beheer van wederverkoopeigenschappen in Las Marinas-Denia?

We werken aan een onberispelijke beheer van de wederverkoopeigenschappen in Las Marinas-Denia.

Het onroerend goed bedrijf Compare Properties Spain staat garant voor een vriendelijke en professionele behandeling, noodzakelijk om de verkoop van onroerend goed positief uit te voeren.

Wij communiceren in de meest uitgebreide talen in Europa, dus u zult geen enkel communicatief probleem hebben wanneer u contact met ons opneemt. Onze ervaring van meer dan tien jaar in de sector, maakt onze transacties altijd bevredigend voor de klant, omdat we alle noodzakelijke professionele elementen bieden bij de verkoop van onroerend goed in de jachthavens-Denia.

Om ons te contacteren, zoals hieronder beschreven, kunt u ons persoonlijk bezoeken op ons kantoor in Jávea (Alicante), of per telefoon of e-mail, waar we onmiddellijk contact met u zullen opnemen.

Kantoren: Jávea (Alicante) Postcode 03730, Avenida del Pla, 130 - Kantoor 202 A.

Telefoon (0034) 966 471 283

E-mail: info@comparepropertiesspain.com

Web: www.comparepropertiesspain.com

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo