Wederverkoop in Las Rotas - Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 14 Eigenschappen

De uitgebreide wederverkoop eigenschappen in Las Rotas - Denia die het onroerend goed Vergelijk eigenschappen Spanje biedt u de mogelijkheid om dat huis dat bij u past te kiezen.

Las Rotas is een aangename plek om te wonen, omringd door een majestueuze natuurlijke omgeving, maar heeft tegelijkertijd de vele recreatiecentra van Denia, die garant staan voor plezier en goede gastronomie.

Als je je waant in een diepblauwe baai, terwijl je de verfrissende zeebries op je huid voelt, dan denk je aan het kopen van een van onze eigendommen.

Als u van wandelen houdt, is dit een ideale plek om te genieten van het prachtige panoramische uitzicht dat de Middellandse Zee biedt tijdens een wandeling langs de kust.


De wederverkoop eigenschappen in Las Rotas - Denia bieden u een plek om te rusten

Wij bieden u de wederverkoopeigenschappen in Las Rotas - Denia, omdat we weten dat u op zoek bent naar een plek om te ontspannen en te genieten van de heerlijke temperaturen van de Costa Blanca, maar tegelijkertijd in een belangrijk stedelijk centrum te zijn waar alle noodzakelijke diensten beschikbaar zijn om te genieten van een comfortabel en aangenaam leven.

We hebben een verscheidenheid aan eigenschappen, zodat u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren. We hebben prachtige villa's aan de kust, met buitengewone urbanisaties waar u kunt genieten van de warme winters van de Costa Blanca.

We bieden u ook verschillende appartementen, die uw dromen zullen vervullen. U kunt het aantal slaapkamers of badkamers kiezen, afhankelijk van uw behoeften. Naast het spectaculaire uitzicht op de kust, hebben ze een urbanisatie in de buurt waar u kunt genieten van een paddletennisbaan en een buitengewoon zwembad.

Maar als u een bedrijf in het gebied wilt starten, hebben we een breed scala aan commerciële ruimtes van verschillende grootten en locaties, zodat u kunt kiezen welke het beste past bij uw voorkeuren.


Ontvang de wederverkoop eigenschappen in Las Rotas - Denia, want we bieden u uw ideale huis

In de wederverkoop eigenschappen in Las Rotas - Denia uitgevoerd door het onroerend goed bedrijf Vergelijk Eigenschappen Spanje vindt u uw ideale huis.

Bezoek ons en u zult de professionaliteit van ons werk zien. De grote erkenning door onze klanten gedurende vele jaren is te danken aan onze persoonlijke aandacht bij al onze onroerendgoedtransacties.

Onze kantoren zijn gevestigd in Jávea, Avenida del Pla, 130 - Kantoor 202 A - C.P. 03730 (Alicante).

Telefoons: (0034) 966 471 283 en (0034) 634 329 574.

E-mail: info@comparepropertiesspain.com

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo