Wederverkoop van villa's in Calpe - Spanje

Eigendommen

Zijn gevonden 371 Eigenschappen

Als we u de wederverkoopvilla's in Calpe - Spanje aanbieden, dan is dat omdat wij weten dat u op een plek wilt wonen waar u kunt genieten van uw vakantie of rustig kunt doorbrengen.

We weten dat u het liefst op een plek woont waar u geniet van de aangename wandelingen langs de zee en het zachte zand onder uw voeten voelt.

Je droomt ervan om op een plek te wonen waar je kunt genieten van de ontspannende baden in de warme wateren van de Middellandse Zee.

Daarom stellen wij u voor om een villa te kopen in Calpe, het internationale toeristencentrum van de Costa Blanca.


Wij bieden u de wederverkoopvilla's in Calpe - Spanje, plaats van vrije tijd en ontspanning aan

Wij bieden u de wederverkoopvilla's in Calpe - Spanje. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om te ontspannen en te genieten: uitstekende stranden, onverslaanbaar weer, alle noodzakelijke stadsdiensten, restaurants, winkelcentra, ...

We hebben villa's in prachtige woonomgevingen, met een selecte buurt en waar ze kunnen genieten van hun buitengewone uitzicht over de immense zee.

Ze hebben grote ramen die zonlicht binnen laten.

De dubbele beglazing, samen met de kwaliteit van de gebruikte bouwmaterialen, zorgen voor een adequate thermische en akoestische isolatie.

Hun volledig ingerichte keukens zijn uitgerust met de nodige apparatuur om huishoudelijke taken te vergemakkelijken.


De wederverkoopvilla's in Calpe - Spanje bieden u de mogelijkheid om van de voordelen van de Costa Blanca te genieten

Vraag ons naar onze wederverkoopvilla's in Calpe - Spanje en wij zullen u informeren over alle details die u voorstelt.

Dankzij onze lange carrière kunnen wij u adviseren over alle aspecten van het kopen van een huis, zodat het proces comfortabel en snel verloopt.

Wij kunnen u adviseren over zaken als het wisselen van valuta, onderhoud en huisvestingshervormingen, het realiseren van een koopovereenkomst, juridisch advies, verwerking van de NIE en verblijfsvergunningen voor buitenlanders, etc.

Ons belangrijkste doel is dat de aankoop van uw nieuwe huis comfortabel en effectief is en dat u daarvoor onze ondersteuning en samenwerking hebt.

Neem contact met ons op via onze e-mail info@comparepropertiesspain.com of vul ons snelcontactformulier in dat op internet verschijnt.

Wij zullen u snel bijstaan met het beantwoorden van de vragen die u ons stelt.

We helpen u ook op de telefoonnummers (0034) 966 471 283 of (0034) 634 329 574, waar onze makelaars u in uw taal zullen bijstaan, omdat we perfect de belangrijkste talen van Europa spreken.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo