Wederverkoop villa's in Las Marinas-Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 7 Eigenschappen

Als u deze zomer van het strand wilt genieten, is dit het ideale moment om u te informeren over de wederverkoopvilla's in Las Marinas-Denia die wij aanbieden in onze onroerend goed winkel, Compare Properties Spain.

Het is tijd om plannen te maken voor deze zomer. Stel het niet langer uit. Dit is het ideale moment om uw villa te kiezen op het strand van Las Marinas-Denia, waar u in de komende maanden kunt genieten van een onvergetelijke zomer dankzij de prachtige villa die u aanschaft.

De lange dagen van de Spaanse zomer nodigen u uit om vele activiteiten te doen, waarvan u kunt genieten in de stad Denia, waar de jachthavens zijn gevestigd, omdat de bevolking allerlei voordelen heeft om uw verblijf aangenamer te maken.

Zo zijn de drie kilometer aan Playa Las Marinas, winnaars van de Blauwe Vlag 2017, vanwege de faciliteiten en zorg van het strand, voor het welzijn van haar bezoekers.


Geniet met ons van de wederverkoopvilla's in Las Marinas-Denia

Wanneer u naar ons onroerend goed komt, heeft u alle nodige voorwaarden om met ons te genieten van wat de wederverkoopvilla's in Las Marinas-Denia betekent, u hoeft zich alleen maar zorgen te maken over het kiezen van de Villa die u het leukst vindt.

Denk aan de behoeften van uw gezin, om de grootte van het huis te kiezen, evenals de ongeëvenaarde voordelen die het biedt, omdat onze villa's zijn uitgerust met de aanvullingen van de laatste generatie die uw welzijn zullen vergemakkelijken.

Vergeet niet hoe uw kinderen zullen genieten van het rennen door de bomen in de tuin, terwijl u uitrust in een hangmat naast het zwembad, waar uw dame ook zal genieten van ontspannen zonnebaden.

Stelt u zich eens voor die gezellige avonden op uw grote veranda omringd door uw vrienden, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de zee of het natuurpark Montgó.


Wij faciliteren de wederverkoopvilla's in Las Marinas-Denia

Als u al een van onze onverslaanbare huizen hebt gekozen, zullen we de wederverkoopvilla's in Las Marinas-Denia faciliteren.

We hebben een zeer professioneel team dat u zal helpen en u ondersteuning zal bieden bij alle stappen die u neemt om alle transacties van de vastgoedtransactie uit te voeren. We zullen ook advies geven voor notariële procedures, hypotheken, valuta's, enz.

Contacteer ons op:

Avenida del Pla, 130 - Kantoor 202 A - Jávea - 03730

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo