Wederverkoop Villa's in Las Rotas - Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 10 Eigenschappen

Het onroerend goed bedrijf Vergelijk Properties Spanje heeft wederverkoop villa's in Las Rotas - Denia, een plek midden in de natuur waar je het hele jaar door kunt wonen.

In deze plaats wordt de buitengewone aard van de plaats gecombineerd met de exclusiviteit van de Villa's.

Las Rotas is een gebied dat wordt gevormd door een groep stranden waar het meeste niet bestaat uit zand maar uit rots.

Het zijn maagdelijke en wilde stranden met spectaculaire en ongewone schoonheid, die u zullen verrassen met hun zonsondergang terwijl u ze aanschouwt vanaf het grote terras van uw villa.


Profiteer van de wederverkoop Villas in Las Rotas - Denia en verwerf het huis van uw dromen

Profiteer van de wederverkoop Villas in Las Rotas - Denia en verkrijg het huis van uw dromen. Onze villa's hebben prachtige tuinen waar u kunt genieten van een selecte avond met uw vrienden door te profiteren van het milde en milde klimaat dat wordt genoten aan de Costa Blanca.

Je kunt ook naar het geruis van de golven luisteren terwijl je ontspant in je solarium. En natuurlijk zult u genieten van uw indrukwekkende zwembad met uw gezin.

We hebben villa's gebouwd in verschillende architecturale stijlen, zowel mediterraan als modern, dus u kunt degene kiezen die het beste bij u past.

De uitstekende bouwkwaliteiten en de perfecte afwerking geven het huis een belangrijk punt, indien mogelijk, van luxe en onderscheid.

Hun keukens uitgerust met meubels gemaakt met edele materialen worden aangevuld met high-end apparaten, om het werk van het huis te vergemakkelijken.


We wachten op u in ons kantoor om u de wederverkoopvilla's in Las Rotas - Denia aan te bieden

We wachten op u in ons kantoor om u de wederverkoopvilla's in Las Rotas - Denia aan te bieden. We zullen u in detail de kenmerken van elk van hen laten zien, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.

Je zult verrast zijn door onze manier van werken. Wij zorgen voor alle procedures zodat de aankoop van uw nieuwe huis comfortabel en effectief is. We zullen adviseren over verschillende procedures die moeten worden uitgevoerd, zoals de verwerking van de NIE voor buitenlanders, verblijfsvergunningen, het wisselen van valuta, hypotheekbeheer, verzekeringscontracten, koopcontracten, notaris, eigendomsregistratie, enz.

Wij zijn in:

Avda. Del Pla, 130 Office 202 A Jávea - CP 03730 (Alicante)

Telefoon: (0034) 966 471 283

Mobiel: (0034) 634 329 574

E-mail: info@comparepropertiesspain.com

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo