Wederverkoop villa's in Montgò - Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 11 Eigenschappen

Weet jij waarom we de wederverkoopvilla's in Montgò - Denia aanbieden? Weet je wat uitzonderlijk is aan deze plek?

De Montgò is een bergachtig massief dat gelegen is aan de Costa Blanca Noord. Met zijn meer dan 700 meter hoogte brengt hij een spectaculaire schoonheid in de omgeving. Vanwege de grote verscheidenheid aan dieren- en plantensoorten, werd het uitgeroepen tot natuurpark.

Stelt u zich eens voor dat u in deze natuurlijke omgeving leeft, omringd door pijnbomen en met een prachtig uitzicht op de zee.

De Spaanse Costa Blanca bestaat uit prachtige fijne zandstranden, ideaal om te genieten van aangename baden, maar heeft ook berggebieden waar u kunt genieten van de geuren van de mediterrane vegetatie.

Men kan zeggen dat de Montgò de plaats is van de Costa Blanca die beide omgevingen samenbrengt. De goede infrastructuur van communicatieroutes maakt de toegang van de berg tot Denia comfortabel en snel.

Op deze manier kunt u rustig midden in de natuur leven en in een paar minuten in Denia zijn, terwijl u geniet van de stranden of de diensten die een toeristenstad u biedt.


Wederverkoop villa's in Montgò - Denia, een heerlijke plek om te wonen

In dit paradijs van bergen en zee bieden wij u de wederverkoopvilla's in Montgò - Denia. Als je een natuurliefhebber bent en je houdt van vreedzaam leven, dan zul je hier je ideale huis vinden.

Wij bieden u een breed scala aan villa's. We hebben verschillende soorten ontwerpen, traditioneel Andalusisch of modern. We hebben ook nieuw werk of wederverkoop.


Kies uw favoriete stijl en versier uw nieuwe huis volgens uw voorkeuren.

Als u een professional nodig hebt om een vorm van hervorming te realiseren, aarzel dan niet om ons om advies te vragen. We hebben een breed scala aan uiteenlopende professionals die uw bestellingen naar tevredenheid zullen uitvoeren.

Vraag ons naar de wederverkoopvilla's in Montgò - Denia

Als je op een idyllische plek als deze wilt wonen, vraag ons dan naar de wederverkoopvilla's in Montgò - Denia. We voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft.

U kunt contact met ons opnemen via het snelcontactformulier dat op internet verschijnt.

U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com en we zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Maak je geen zorgen over de taal, want onze agenten spreken perfect de belangrijkste Europese talen.

Als u ons telefonisch wilt bereiken, helpen wij u graag met de nummers (0034) 966 471 283 of (0034) 634 329 574.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo