Woningen te koop in Albir

Eigendommen

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 20 eigendommen

Ontdek de huizen te koop in Albir die ons vastgoedkantoor u aanbiedt. We hebben een select aantal verschillende soorten huizen om aan uw smaak en prioriteiten te voldoen.

We garanderen dat u het maximale uit elke hoek van het huis kunt halen, als ze ervoor zijn geselecteerd. Met onze huizen te koop in Albir kun je genieten van de rust die je altijd al wilde hebben en die je om wat voor reden dan ook nooit hebt kunnen hebben. Maar onze eigendommen worden ook bestudeerd, zodat u, uw gezin en kinderen er plezier aan kunnen beleven.

Als u op zoek bent naar een plek om vakantie door te brengen of een familie-evenement te houden, kies dan voor onze appartementen in Albir. Als u op zoek bent naar een ruimere en ruimere plek om te wonen, kunt u een van onze bungalows, duplex of villa kopen. Elk huis heeft zijn kwaliteiten en afhankelijk van wat je zoekt, kies je het een of het ander.


Met de huizen te koop in Albir zul je plezier hebben zowel binnen als buiten je huis

Met de huizen te koop in Albir die ons onroerend goed biedt, kunt u niet alleen genieten van uw toekomstige huiswonder, maar ook van een perfecte plek om het hele jaar te leven.

Albir is een klein stedelijk centrum, behorende tot Alfaz del Pi. Beide hebben een nauwe relatie met Benidorm, gelegen aan de Costa Blanca Noord (Alicante). Albir is een plek die tegelijkertijd is voorbereid op traditie en moderniteit.

Het klimaat, het strand en zijn vrije tijd zijn de belangrijkste voordelen om van te profiteren als u besluit te kiezen voor een van onze aanbiedingen die we in de catalogus hebben. Het bevat zowel Spaanse als buitenlandse inwoners. Dus in Albir ademt welzijn en respect.


Kom en ontdek wat u kunt doen met onze huizen te koop in Albir

Als u nog steeds niet weet wat u kunt doen met onze huizen te koop in Albir, ontmoet ons dan persoonlijk en bekijk elk detail van onze huizen in detail.

U kunt ons bezoeken op ons hoofdkantoor, gelegen aan de Avenida del Pla, 130 Office 202 A - Javea - 03730. Als u vragen heeft over hoe u er kunt komen, of als u ons een vraag wilt stellen over al onze aanbiedingen, kan ons telefonisch bereiken: (0034) 966 471 283 | (0034) 966 471 283.

Aan de andere kant, als u liever per e-mail informatie ontvangt, stuur ons dan een e-mail naar www.comparepropertiesspain.com en we sturen u alles wat u nodig hebt om de droom van het kopen van een woning in Albir te vervullen.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

A Place In The Sun
Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
crs
Realtor
Rightmove overseas