Woningen te koop in Calpe - Costa Blanca

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 170 Aanbod

Hoewel de zomer al aan de Costa Blanca eindigt, schijnt de zon nog vele uren per dag en zijn aangename temperaturen zorgen ervoor dat je nog een paar maanden kunt zwemmen op het strand. Dit zijn enkele van de redenen waarom wij huizen te koop aanbieden in Calpe - Costa Blanca.

Als u op een plek wilt wonen waar u het hele jaar door van de zon en het strand kunt genieten, is Calpe de ideale plek.

Het is een klein kustplaatsje dat vanwege zijn klimaat en uitstekende stranden een internationaal toeristisch centrum is geworden.

Hierin woont een grote populatie van inwoners van verschillende Europese landen, die als gemeenschappelijk punt hebben, de wens om 365 dagen per jaar van de zon en de zee te genieten.


U zult het huis van uw dromen vinden tussen onze eigendommen te koop in Calpe - Costa Blanca

Vanwege de grote vraag hebben we een breed en gevarieerd aanbod van woningen te koop in Calpe - Costa Blanca. We weten dat we je het huis van je dromen kunnen aanbieden.

Misschien geeft u de voorkeur aan een meer ontspannen omgeving in de omgeving van Calpe, in een exclusieve en goed verbonden urbanisatie. In dat geval kunnen we luxe villa's aanbieden of zelfs een perceel waar u uw huis bouwt, en het gebouw volgens uw smaak en behoeften

Misschien heb je liever een appartement in het stadscentrum, want wat je echt wilt is de drukte van de stad, zijn winkels, zijn uitgaansgelegenheden en zijn restaurants. Dan zullen wij u buitengewone appartementen op het strand aanbieden.

Maar als uw gedachten zijn gericht op het starten van een bedrijf, is Calpe de ideale plaats, gezien het grote aantal bezoekers. We kunnen u commerciële winkels van verschillende groottes en locaties aanbieden, afhankelijk van het type activiteit dat u wilt doen.


Bezoek onze website onze huizen te koop in Calpe - Costa Blanca

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed te koop in Calpe - Costa Blanca, kunt u het snelle contactformulier invullen, waarin uw interesses worden vermeld. Wij zullen u antwoorden door u verschillende opties aan te bieden waaruit u kunt kiezen.

U kunt dit formulier ook gebruiken voor elk ander type vraag dat u ons wilt stellen, bijvoorbeeld over valuta's en financiën, verzekeringen of huisonderhoud.

Wij bieden u de mogelijkheid om onze professionele carrière in sociale netwerken te volgen. Zodat u al onze activiteiten kent.

Als u wilt, kunt u ons een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com en zo snel mogelijk zullen we uw vragen beantwoorden.

Wij bieden u telefoonnummers voor het geval u ons wilt bellen.

Telefoon: (0034) 966 471 283

Mobiel: (0034) 634 329 574

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero