Woningen te koop in de Montgo Mountain - Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 23 Eigenschappen

Als u op zoek bent naar een ideale plek om te leven weg van de drukte van grote steden, maar goed verbonden met gemakkelijk toegang tot stedelijke centra, raden we onze eigenschappen te koop in de Montgo Mountain - Denia aan.

Denia is een fantastisch stadje gelegen aan de kust van de Costa Blanca Noord. Het heeft alle gebruikelijke diensten in de steden en ze zijn nodig om comfortabel te leven.

Het heeft prachtige en gevarieerde stranden waar u kunt genieten en ontspannen in het fijne zand of, als u dat wilt, in zijn wilde rotsen en vegetatie stranden.

Aan de achterkant van deze prachtige stad Montgo berg ligt. Dit indrukwekkende massief van meer dan zevenhonderd meter hoog werd uitgeroepen tot een natuurpark voor zijn dier- en plantensoorten.


Wij bieden woningen te koop in de Montgo Mountain - Denia, een buitengewoon natuurpark

In deze prachtige natuurlijke omgeving bieden wij u onze woningen te koop aan in de Montgo-berg - Denia.

Stel je voor dat je in de natuur leeft en tegelijkertijd geniet van een buitengewoon uitzicht over de Middellandse Zee.

Hier kunt u genieten van de rust omringd door een exclusieve en unieke omgeving. Daarnaast beschikt u over uitstekende verbindingen over de weg, die u in een paar minuten dichter bij het stedelijke centrum van Denia zullen brengen.

We hebben eengezinswoningen met een privéperceel met een zwembad en een solarium. Het heeft ook parkeergelegenheid voor voertuigen.

Ze zijn gebouwd volgens de geldende bouwvoorschriften. Ze hebben thermische en akoestische isolatie.

De grote ramen laten u het prachtige landschap bewonderen zonder de kamers te verlaten.


Bezoek onze onroerend goed te koop in de Montgo Mountain - Denia

Bezoek onze onroerend goed te koop in de Montgo Mountain - Denia. Natuurlijk ben je onder de indruk van de schoonheid ervan.

Als u verduidelijking wenst, neem dan contact met ons op via het contactformulier dat op internet verschijnt.

Als u meer wilt weten over ons, volg ons dan op sociale netwerken en u zult aangenaam verrast zijn door onze geweldige activiteit.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com en wij zullen u helpen om eventuele twijfels snel op te lossen.

Onze ervaren medewerkers staan tot uw beschikking zodat de aankoop van uw huis comfortabel en effectief is.

Als u ons telefonisch wilt bellen (0034) 966 471 283, hoeft u zich geen zorgen te maken over de taal, want onze makelaars zijn perfect opgeleid en spreken vloeiend de belangrijkste Europese talen.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo