Woningen te koop in Denia - Costa Blanca

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 47 Aanbod

Onze redenen om onroerend goed te koop aan te bieden in Denia - Costa Blanca zijn onder andere dat Denia een emblematische plaats is aan de Costa Blanca Noord. Het heeft een uitgestrekte kustlijn met verschillende soorten stranden en baaien.

Ook vormt een belangrijk internationaal toeristisch centrum een breed scala aan diensten, vrijetijdsbesteding en cultuur.

In Denia vindt u uitgestrekte zandstranden waar u kunt wandelen. Je zult ook magische baaien van de intense blauwe zee vinden.

Natuurlijk heb je een prachtige jachthaven waar je fantastische wateractiviteiten kunt doen of een ligplaats kunt huren voor je boot.


We hebben verschillende soorten onroerend goed te koop in Denia - Costa Blanca

Het onroerend goed bedrijf Vergelijk eigenschappen Spanje biedt verschillende soorten onroerend goed te koop in Denia - Costa Blanca.

In ons ruime portfolio van eigenschappen hebben we luxe villa's met uitzicht op de zee of de bergen, appartementen in de eerste lijn van het strand, bungalows met woonwijken in de buurt of woningen in het stedelijk centrum.

Een breed scala aan eigenschappen, zodat u kunt kiezen op basis van uw behoeften. Evenzo hebben we ook percelen van verschillende grootten en locaties als u uw nieuwe huis wilt bouwen.

Als uw gedachten zijn gericht op het openen van een bedrijf, hebben wij uitstekende commerciële panden in de beste gebieden.

Wanneer u de hulp van technici of bouwprofessionals nodig hebt om de juiste hervormingen uit te voeren, neem dan contact met ons op en wij zullen u adviseren over vertrouwde professionals.


Hoe een van onze eigendommen te koop kopen in Denia - Costa Blanca?

Wij nodigen u uit om onze huizen te koop in Denia - Costa Blanca te bezoeken. Je vindt toch je droomhuis. Maak je dan geen zorgen over de uit te voeren procedures. Wij zorgen voor alles.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat het aankoopproces niet moeilijk is. Onze ervaring in de sector faciliteert en stroomlijnt alle procedures.

We zullen u begeleiden bij alle kwesties die u nodig hebt, zoals NIE-verwerking en verblijfsvergunningen voor buitenlanders, valuta-uitwisseling, juridische bijstand, hypotheekbeheer, enz.

Stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com met de eigenschappen die u voor uw nieuwe huis wilt en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden en u een breed scala aan mogelijkheden bieden.

Als u wilt, kunt u contact met ons opnemen via de telefoonnummers (0034) 966 471 283 en (0034) 634 329 574. Maakt u zich geen zorgen over de taal, onze agenten spreken perfect de belangrijkste Europese talen.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero