Woningen te koop in Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 80 Eigenschappen

We weten dat je echt wilt leven op een plek waar de zon het hele jaar schijnt. U wilt in de buurt van de zee wonen om elke dag van aangename wandelingen langs de kust van het strand te genieten. We hebben wat je zoekt. Kom ons bezoeken en wij bieden u een grote verscheidenheid aan huizen te koop in Denia.

Denia is een prachtige stad aan de Costa Blanca Noord. Het is een van de belangrijkste toeristische centra in de Middellandse Zee.

Het heeft alle diensten die u nodig heeft om comfortabel te leven. Het heeft bijvoorbeeld goede verbindingen met luchthavens, grote winkelcentra en een breed scala aan recreatieve en culturele punten.

Bovendien is het de ideale plek om de uitstekende keuken van het gebied te proeven. Aan zijn belangrijke vissershaven komen de beste zeevruchten van de kust, inclusief zijn beroemde rode garnaal, die de Spaanse markten bevoorraadt.


Als u op zoek bent naar woningen te koop in Denia, bieden wij u de meest bijzondere

Als u op zoek bent naar woningen te koop in Denia, bieden wij u de meest speciale. De brede en gevarieerde kustlijn van Denia biedt de mogelijkheid om gevarieerde huizen te hebben.

We kunnen u villa's laten zien met een uitzonderlijk uitzicht over een magische baai van turkooisblauwe zee of appartementen aan het strand, waar u met plezier het geruis van de golven zult horen.

We hebben ook prachtige bungalows met individuele percelen en een grote community-ontwikkeling, waar u kunt socializen met uw buren terwijl u geniet van een mooie duik in het grote zwembad.

Als uw gedachten zijn gericht op het starten van een bedrijf, is Denia de ideale plek om vrije tijd en werk te combineren. We kunnen u begeleiden op verschillende strategische punten van de stad, waar u het succes van uw nieuwe bedrijf hebt gegarandeerd. We bieden u commerciële panden van verschillende grootten en locaties, zodat u kunt kiezen welke het beste aansluit op uw behoeften.


U zult uw dromen bereiken met onze eigendommen te koop in Denia

Laat ons u ons ruime aanbod van huizen in Denia laten zien. Wij hebben het huis waarnaar u op zoek bent.

Bovendien zijn wij een van de meest prestigieuze vastgoedkantoren aan de Costa Blanca. Onze lange geschiedenis en onze klanten garanderen het.

Wij zullen niet alleen aan uw zijde staan op het moment van aankoop. We hebben een geweldig professioneel team dat volledig gekwalificeerd is om u te helpen al die problemen op te lossen die u nodig hebt.

Neem contact met ons op via onze e-mail info@comparepropertiesspain.com of via het snelle contactformulier op onze website.

Als u wilt, bel ons op (0034) 966 471 283. We helpen u graag verder.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo