Woningen te koop in Els Poblets - Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 21 Eigenschappen

Wij bieden u die hemelse plek waar u het hele jaar door naar op zoek bent. Bezoek onze panden te koop in Els Poblets - Denia.

We weten dat u het hele jaar door op zoek bent naar een plek om van de zon te genieten. Je wilt dat het dicht bij de zee is. U wilt genieten van zonnebaden op het zand of wandelen op het strand. U geeft er de voorkeur aan dat uw huis zich op een rustige plek bevindt, zodat u kunt rusten en ontspannen.

Wij adviseren u om een woning te kopen in Els Poblets - Denia. Geniet van een prachtig uitzicht op de zee vanuit uw huis op een plek omringd door mediterrane pijnbomen, die u zullen verrassen met zijn frisse schaduwen en zijn onmiskenbare aroma's.

Els Poblets is een klein stadje aan de rand van Denia, het internationale toeristencentrum van de Costa Blanca Noord.

Hier heb je alle benodigde services om comfortabel te leven en goede communicatie over de weg naar Denia.

Deze kleine populatie wordt voornamelijk bewoond door inwoners van de Europese Unie die besloten hebben hun gebruikelijke huis hier te verplaatsen of hun vakantieperioden door te brengen om te genieten van de zon en het strand.


Grijp nu de kans om een van onze panden te koop te kopen in Els Poblets - Denia

Wij bieden u de mogelijkheid om een van onze panden te koop te kopen in Els Poblets - Denia. We hebben luxe villa's, eengezinswoningen, herenhuizen, bungalows, enz. Een uitgebreid aanbod van huizen om het hotel te kiezen dat het beste bij u past.

Deze eigenschappen zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit. Ze hebben volledig ingerichte keukens en zijn uitgerust met de nieuwste generatie apparatuur die het huishouden vergemakkelijkt.

De huizen hebben inbouwkasten in hun slaapkamers en grote ramen die zonlicht binnenlaten.

We bieden ook nieuwe huizen of wederverkoop. Als u in uw nieuwe huis een vorm van hervorming moet doorvoeren, kunnen we u adviseren over vertrouwde professionals.


Bezoek onze panden te koop in Els Poblets - Denia

Maak een afspraak met ons en wij zullen u onze panden te koop aanbieden in Els Poblets - Denia. Maak je geen zorgen over de taal. Ons team van makelaars spreekt perfect de belangrijkste Europese talen.

Stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com en we zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Als u wilt, kunt u ons bellen op de volgende nummers:

Mobiel: (0034) 634 329 574

Telefoon: (0034) 966 471 283

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo