Woningen te koop in Javea - Costa Blanca

Eigendommen

Zijn gevonden 0 EigenschappenGeen woningen gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht.
Ons onroerend goed bureau heeft tot uw beschikking fantastische woningen te koop in Javea - Costa Blanca. Dankzij onze uitgebreide catalogus van huizen aan de Costa Blanca Noord, kunnen klanten het huis van hun dromen kiezen. Een huis aangepast aan de behoeften van de eigenaar.

Als u van plan bent een paar dagen (vakantie) in Jávea door te brengen, raden wij u aan een van onze fantastische appartementen te koop aan te schaffen. Een kwaliteitsvolle en moderne behuizing die u ten volle van uw momenten van rust en plezier zal laten genieten.

Als je hebt besloten je pensionering aan de Costa Blana door te brengen of een nieuw leven in deze stad wilt beginnen, kun je onze prachtige villa's te koop aanbieden. Een zeer ruime huizen, met alle details van luxe en plezier. Zwembaden, terrassen, prachtige uitzichten, een solarium en eindeloze kwaliteiten waar u toegang toe hebt als u onze makelaar vertrouwt.

Voor mensen die willen investeren in Jávea, wat voedsel willen verbouwen, een eigendom willen bouwen of een eigen bedrijf willen opzetten, biedt Compare Properties Spain gezellige kavels te koop aan of een aantal geweldige bedrijfsruimten.


Hoe is de jaarlijkse tijd in onze huizen te koop in Javea - Costa Blanca?

Het weer in onze huizen te koop in Javea - Costa Blanca is een van de belangrijkste trekpleisters van apostare voor het wonen in dit gebied van Spanje. Als u geïnteresseerd bent in het vergeten van het slechte weer of het koude noorden, kunt u in Jávea gemakkelijk rusten. Zijn milde temperaturen in de winter en warm in de zomer zorgen ervoor dat u dag in dag uit met meer energie en hoop kunt leven.

De zomermaanden duren langer dan de wintermaanden. Zodat u het meeste kunt halen uit de delen van het huis die voor de zomer zijn ingeschakeld: zwembad, terras, tuin ...


Neem nu contact met ons op en kies een van onze huizen te koop in Javea - Costa Blanca

Bezoek ons op ons kantoor en begin met het kiezen van je toekomstige huis. Onze panden te koop in Javea - Costa Blanca wachten op u aan de Avenida del Pla, 130 Office 202 A - Javea - 03730. Bel ons als u wilt op (0034) 966 471 283 of stuur ons een bericht naar onze e-mail info@comparepropertiesspain.com .

Onze adviesdienst zal u uitstekend bijstaan en uw vragen zo snel mogelijk oplossen. Als je bereid bent om aan de Costa Blanca te wonen, leer ons dan beter kennen. We zullen op je wachten.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo