Woningen te koop in La Pedrera - Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 22 Eigenschappen

Als u een plek wilt vinden om het hele jaar door rustig te genieten van de natuur en de zon, raden wij u aan onze panden te koop in La Pedrera - Denia te bezoeken.

La Pedrera is een prachtige urbanisatie die op de hellingen van Montgò ligt in een omgeving van spectaculaire schoonheid.

De Sierra del Montgò is een imposant bergmassief van meer dan 700 meter hoog. Het werd uitgeroepen tot een natuurpark vanwege de gevarieerde rijkdom aan dieren- en plantensoorten.

Als je je voorstelt in een luxueuze villa te wonen, omringd door pijnbomen en te genieten van een uitzonderlijk uitzicht op de Middellandse Zee, dan denk je aan het kopen van een woning in La Pedrera.


We hebben verschillende eigenschappen te koop in La Pedrera - Denia

De heerlijke temperaturen in de omgeving van Montgò nodigen uit om op elk moment van het jaar buitenactiviteiten te ondernemen. Als u van leven houdt, omringd door de natuur, op een charmante plaats, bieden wij verschillende woningen te koop aan in La Pedrera - Denia.

Het is een ideaal gebied om te wandelen en tegelijkertijd te genieten van het karakteristieke aroma van mediterrane pijnbomen.

La Pedrera is zeer goed verbonden met de omliggende steden. Het belangrijkste is Denia, waar je alle noodzakelijke diensten hebt om comfortabel te leven.

Dankzij de belangrijke communicatieroutes bereikt u in een paar minuten de drukte van het recreatiegebied of een van de talloze omliggende stranden.


Woningen te koop in La Pedrera zijn de beste manier om zee en bergen samen te voegen

Als u graag wilt wonen, omringd door de rust die het platteland biedt, maar u wilt het strand niet opgeven, zijn de te koop staande woningen in La Pedrera de beste oplossing.

We bieden ook een breed scala aan percelen. Als u uw eigen huis wilt bouwen, bieden we percelen met verschillende oppervlakken en locaties.

Bovendien kunt u op ons advies rekenen bij het verwerken van werkvergunningen. We hebben de medewerking van een uitgebreide groep van professionals van verschillende soorten die nodig zijn voor de bouw van het gebouw.

Stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com om ons te vertellen hoe de woning is die u zoekt en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Als u wilt, kunt u ons bellen op (0034) 966 471 283. Maakt u zich geen zorgen over de taal. Ons vastgoedbedrijf is gespecialiseerd in Europese klanten en we spreken de belangrijkste talen van Europa.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo