Woningen te koop in La Sella - Denia

Eigendommen

U houdt van golfen, maar u wilt het strand niet opgeven en breng uw zomers door met genieten van de prachtige opties die de stranden van de Costa Blanca u bieden.

Dan adviseren wij u om een van onze huizen te koop te kopen in La Sella - Denia.

La Sella is een exclusieve woonwijk gelegen op de hellingen van het El Montgó-gebergte. Het heeft een prachtige golfbaan en een luxe Hotel Resort - Spa.

Als u een woning op deze plaats koopt naast golfen, uw favoriete sport, woont u in een bevoorrechte omgeving.

Stelt u zich eens voor zonnebaden in het zwembad van uw villa, terwijl u geniet van een spectaculair uitzicht.

Uiteraard beschikt u over een uitstekend wegennet dat communiceert met de omliggende steden.

Dankzij de nabijheid van Denia kunt u genieten van de ongelooflijke stranden en een voortreffelijke mediterrane keuken.


Kies uit de verschillende woningen te koop in La Sella - Denia

We hebben verschillende eigenschappen te koop in La Sella - Denia, dus u kunt kiezen voor degene die het beste past bij uw behoeften.

Als u er de voorkeur aan geeft uw nieuwe huis te bouwen, bieden wij u de mogelijkheid een perceel van verschillende grootte en locatie te kopen. In dit geval bieden we onze jarenlange ervaring in de sector om de meest vertrouwde professionals die u nodig hebt te adviseren.

Als u aan de andere kant een herenhuis prefereert, hebben we verschillende soorten huizen. Sommige gebouwen hebben gemeenschapshuisvestingsontwikkelingen. Stel je voor hoe leuk een middag kan zijn om paddletennis te spelen op het circuit van je community.

Daarnaast hebben we ook onverslaanbare eengezinswoningen met privé zwembad. Op basis van uw voorkeuren bieden wij hen een verschillend aantal kamers en badkamers.


Als u van golf en het strand houdt, zullen de te koop staande woningen in La Sella - Denia u betoveren

We leggen de redenen uit om een van de te koop staande woningen in La Sella - Denia te kopen. Het is de perfecte gelegenheid om strand en sport te combineren. Het heerlijke klimaat van de Costa Blanca met zijn milde winters is het meest geschikt om het hele jaar door te golfen.

Aan de andere kant is La Sella erg goed verbonden met de spectaculaire stranden van Denia, waar u kunt genieten van de zomer.

Breng een bezoek aan onze kantoren en we zullen u de te koop staande panden in La Sella Denia laten zien. Je vindt toch je ideale huis.

Stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com met uw voorkeuren over de aankoop van uw nieuwe woning en we zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Als u wilt, bel ons op (0034) 966 471 283 of mobiel (0034) 634 329 574 en wij helpen u graag verder.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo