Woningen te koop in La Xara - Denia

Eigendommen

Als u op elk moment van het jaar van de zon wilt genieten en buitenactiviteiten wilt ondernemen, raden wij u aan om aan de Costa Blanca Noord te komen wonen. We hebben verschillende eigenschappen te koop in La Xara - Denia.

La Xara is een klein stadje op slechts vier kilometer van Denia. Het heeft alle noodzakelijke diensten om comfortabel te leven en biedt u de mogelijkheid om te genieten van de rust en omringd te zijn door de natuur.

Nu heb je de kans om te genieten van je prachtige villa met een prachtig uitzicht op de berg Montgò.

Het heerlijke klimaat maakt meerdere sportmogelijkheden mogelijk, zoals wandelen of fietsen.

Natuurlijk betekent de nabijheid van het strand dat u vanaf nu kunt genieten van een aantal buitengewone zomers die baden in de prachtige stranden van de Costa Blanca Noord.


Prachtige eigenschappen te koop in La Xara - Denia, ideale plek om uit te rusten

Als u van plan bent om een ideale plek te vinden om uit te rusten, bezoekt u onze prachtige huizen te koop in La Xara - Denia.

Aan de Costa Blanca Noord bieden wij u buitengewone villa's aan op percelen van verschillende groottes. Ze hebben een zwembad en een benijdenswaardige tuin.

Stelt u zich eens voor met uw groep vrienden die genieten van ongeëvenaarde avonden rond de barbecue in uw tuin.

Als u de voorkeur geeft aan het stedelijk centrum, kunnen we u ook woningen aanbieden in dezelfde stad met een prachtig uitzicht op de bergen.

Als u naar het strand wilt reizen zonder de auto te nemen, heeft u bij La Xara de TRAM-treinhalte, zodat u comfortabel kunt reizen.


Neem contact met ons op en wij zullen u de huizen te koop aanbieden in La Xara - Denia

Neem contact met ons op en wij zullen u de buitengewone eigendommen te koop in La Xara - Denia laten zien. Een mooie hoek van de Costa Blanca Noord die uw nieuwe thuis kan worden.

Ons makelaarskantoor heeft een team van hooggekwalificeerde professionals die u op een persoonlijke manier zullen bijstaan.

Een ander doel van ons is dat alle procedures met betrekking tot de aankoop eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren zijn. Daarom zorgen wij voor het beheer van al uw procedures.

Daarnaast zullen we u adviseren over verschillende diensten, zoals bijvoorbeeld het sluiten van verzekeringen (thuis, leven, gezondheid, automobiel, ...), rechtsbijstand of wisselkantoor.

Neem contact met ons op via e-mail info@comparepropertiesspain.com en wij zullen zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

Als u wilt, kunt u ons telefonisch bereiken. Wij zullen u in uw taal helpen zodat u geen vertaalproblemen heeft.

Telefoon: (0034) 966 471 283

Mobiel: (0034) 634 329 574

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo