Woningen te koop in Las Marinas-Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 1 Eigenschappen

Als u overweegt een woning aan de Costa Blanca te kopen, biedt het Inmobiliaria Compare Properties Spain exclusieve eigendommen te koop aan in Las Marinas-Denia.

Als u het hele jaar door van de zon wilt genieten, van de rust van de zee en tegelijkertijd dicht bij een stedelijk centrum wilt zijn, hebben we wat u zoekt: in de buurt van Las Marinas Beach, in Denia (Alicante ) we hebben meer dan 800 eigenschappen waaruit u kunt kiezen die aan al uw verwachtingen zal voldoen.

We moeten uw dromen waarmaken door u huisvesting aan te bieden waar u het hele jaar kunt wonen, of uw vakantie doorbrengen, want de Costa Blanca Noord is een bevoorrechte plek, gekozen door vele Europese inwoners om van hun vrije tijd te genieten.


Kunt u zich uw nieuwe woning in een van onze eigendommen te koop in Las Marinas-Denia voorstellen?

Ja. Denk aan de warme zon, het geruis van de golven van de zee, de zachte bries en een comfortabele privéruimte waar u van deze geneugten kunt genieten: uw nieuwe huis in een van onze huizen te koop in Las Marinas-Denia.

Een breed scala aan mogelijkheden om te genieten van de Costa Blanca Noord wachten op u in het strand van Las Marinas-Denia, met zijn prachtige uitzichten en ontspannende natuurlijke omgeving, die ontspanning en plezier aanmoedigen, evenals het plezier van unieke avonden met familie en vrienden. vrienden, gunstig gezind door het onverslaanbare mediterrane klimaat.

Wij garanderen een afwerking van topkwaliteit, evenals de mogelijkheid om het huis aan te passen aan uw behoeften, omdat we een uitstekend team van professionals hebben, getraind om het huis uit te rusten met alles dat het comfortabeler maakt.


Welke andere voordelen bieden wij u wanneer u een van onze eigendommen te koop in Las Marinas-Denia koopt?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder, adviseren u welke van onze panden te koop in Las Marinas-Denia, beter aansluiten bij uw interesses, omdat wij u in contact zullen brengen met de juiste professionals die u zullen helpen bij alle procedures met betrekking tot de aankoop van het pand, notariële procedures, hypotheekafhandeling, juridische bijstand, waar u altijd zorgvuldige aandacht zult krijgen in uw moedertaal.

Ons bedrijf kan ook andere diensten verlenen, zoals het wisselen van valuta, rehabilitatie en de bouw van onroerend goed of verzekering (gezondheid, leven, thuis, auto, ...).

Onze kantoren zijn gevestigd in Javea, 03730, Avenida del Pla, 130 - kantoor 202 A

Telefoon (0034) 966 471 283 of neem contact met ons op via de e-mail info@comparepropertiesspain.com

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo