Woningen te koop in Las Rotas - Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 14 Eigenschappen

Als uw droom is om het hele jaar door te genieten van het onovertroffen uitzicht op de Middellandse Zee, biedt het vastgoedbedrijf Compare Properties Spain een breed scala van eigendommen te koop aan in Las Rotas - Denia.

Het strand van Las Rotas is een emblematische plaats van Denia. Het bestaat uit zandstranden afgewisseld met rotsachtige stranden, ideaal om te duiken. Het is een plek met echte charme. Stel je voor dat je vanaf het terras van je appartement zonsopgang over de zee ziet. Denk aan mooie wandelingen langs dit idyllische strand.

Nu is het tijd om die mooie plekjes te bezoeken die de Costa Blanca Noord je biedt en om kennis te maken met de buitengewone mediterrane keuken, de zeevruchten en de paella.


Mis deze kans niet om een van onze eigendommen te koop in Las Rotas - Denia te kopen

Mis niet de kans om een van onze eigendommen te koop in Las Rotas - Denia te kopen, want van hen kunt u genieten van een exclusief en ongeëvenaard uitzicht.

Behalve dat we ons in een uitzonderlijke omgeving bevinden, zijn onze eigenschappen ongeëvenaard. Afhankelijk van uw behoeften hebben wij een diversiteit aan woningen.

Wij kunnen u exclusieve villa's aanbieden, gelegen op geselecteerde plaatsen en gebouwd met buitengewone afwerkingen. Ze hebben hun bijbehorende privéperceel met een ongeëvenaard zwembad en solarium waar u kunt genieten met uw familie en vrienden.

We hebben ook percelen waar u uw droomhuis kunt bouwen, met de materialen en functies die u kiest.

Natuurlijk, als u het nodig hebt, kunnen wij u tijdens de uitvoering van het werk helpen bij het zoeken naar de meest competente professionals.


Koop nu een van onze huizen te koop in Las Rotas - Denia en geniet van een onverslaanbare zomer

Als u een van onze eigendommen te koop in Las Rotas - Denia koopt, kunt u deze zomer alle voordelen van uw nieuwe huis genieten.

Kom ons bezoeken en je zult ons professionalisme volgen. Onze lange geschiedenis in de sector ondersteunt ons. Wij zijn een van de meest competente vastgoedmakelaars aan de Costa Blanca Noord. Wij zullen u verrassen met alle diensten die wij aanbieden om alle stappen van de aankoop van uw nieuwe huis te vergemakkelijken.

Als u de voorkeur geeft aan een eerste contact per e-mail, zullen we uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Onze kantoren bevinden zich op:

Avda. Del Pla, 130 - Kantoor 202 A - Jávea - 03730 (Alicante)

Telefoon: (0034) 966 471 283

Telefoon: (0034) 634 329 574

E-mail: info@comparepropertiesspain.com

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo