Appartementen te koop in Javea

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 9 Aanbod

De beste aanbiedingen voor appartementen te koop in Javea

Als uw vakantie tijd zojuist is aangekomen of het tijd is om te genieten van uw pensioen en u weet niet wat te doen of waar te gaan, in Vergelijk Properties Spanje bieden wij u de beste appartementen te koop in Javea.

Ons bedrijf garandeert u de beste behandeling door zich zorgen te maken over uw behoeften. In ons bedrijf hebben we gedacht aan alle soorten klanten, zodat geld geen belemmering is bij het wedden op een van onze aanbiedingen voor verkoop.

En niet alleen dat. Zoals gezegd hebben we nagedacht over elke behoefte van de klant om de beste aanbiedingen in appartementen te gebruiken en te genieten. We hebben appartementen met maximaal vier kamers, zwembad, tuin, dichtbij het strand en met een onovertroffen uitzicht.

Vind de beste appartementen te koop in Javea

Met onze aanbiedingen voor de verkoop van appartementen naast het genieten van uw appartement kunt u het ook van deze prachtige stad, evenals Javea, aan de noordkust van Alicante (Marina Alta).

Javea combineert de nationale bevolking met buitenland, waar deze laatste de meest voorkomende in de stad is. Deze combinatie maakt Javea een exotische en aangename stad om tegelijkertijd vrede, rust en plezier te hebben.

Wat kan ik in Javea bezoeken als ik een appartement heb gekocht?

  1. Zijn klimaat. De belangrijkste reden waarom de meerderheidspopulatie buitenland is, is het mediterraan klimaat. De zachte temperaturen in de winter en warm in de zomer maken Javea de belangrijkste attractie om uw vakantie of pensioen door te brengen.
  2. Monumenten zoals de kerk van San Bartolomé, Nuestra Señora del Carmen of Parroquia del Mar.
  3. Als u van de wereld van de natuur houdt, kunt u genieten van het natuurpark van Montgó. Wandelen, fietsroutes maken en verliefd worden op het uitzicht van Javea uit het park.
  4. De stranden en baaien. De zand- en steenstranden en de mysterieuze baaien zijn een andere reden waarom we appartementen aanbieden in Javea.

Geef jezelf een traktatie en krijg een van de appartementen te koop in Javea

Laat andere mensen je de wonderen van Javea vertellen en geniet van je familie, vrienden of partner. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een appartement, geven wij u de beste faciliteiten om de sleutels van uw appartement te krijgen:

  • Bel ons op 966 471 283 of 966 471 283
  • Stuur ons een email naar info@comparepropertiesspain.com
  • Kom ons kennen. Wij zijn gevestigd in Javea, Avenida del Pla, 130 Office 202
  • Wij hebben de beste appartementen te koop in Javea!
Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero