Eigendom te koop in Denia Spanje

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 38 Aanbod

Bent u op zoek naar een huis te koop in Denia, Spanje? Dan heb je geluk want Denia is een prachtige stad aan de Costa Blanca.

Denia is een belangrijke stad omringd door de Middellandse Zee.

Het heeft alle diensten die een grote stad kan bieden, zoals een bus- of treinstation, winkelcentra, een verscheidenheid aan supermarkten, een ziekenhuis, apotheken, een gezondheidscentrum, enz.

Het heeft ook goede verbindingen via de snelweg en de nationale snelweg met de belangrijkste omliggende steden en de internationale luchthaven van "El Altet" in Alicante.

De stranden van Denia zijn van grote diversiteit en schoonheid. Het heeft prachtige stranden van goud en zacht zand waar u kunt ontspannen terwijl u luistert naar het geruis van de golven van de zee.

Het heeft ook andere brede rotsachtige stranden, maagden en wilde vegetatie, met een bijzondere aantrekkingskracht.

In ieder geval hebben alle stranden van Denia de nodige diensten, zodat uw reis aan zee lonend en ontspannen is.

Je hebt douches en voetwassers, houten loopbruggen om toegang te krijgen tot het strand, bewaking en badmeester, strandbars waar je een frisdrank of een ijsje kunt kopen en hangmatten en parasols kunt huren.

In de prachtige promenade, naast het vinden van een verscheidenheid aan entertainment, restaurants en souvenirwinkels, kunt u alle benodigde items voor het strand kopen, zoals badpakken, handdoeken, zonnebrillen, hoeden en slippers, zonnebrandcrème, enz.


Wat voor soort onroerend goed te kopen in Denia Spanje, wat je wilt?

Naast de buitengewone stranden en de omgeving aan de kust, kunt u ook genieten in Denia del Monte in het prachtige natuurpark Montgó. Om deze reden bieden wij verschillende soorten onroerend goed om te kopen in Denia Spanje.

Voor de liefhebbers van de bergen, de wandel- en fietsroutes en het indrukwekkende uitzicht vanaf de top van het Montgó-massief, bieden wij u spectaculaire chalets waar u midden in de natuur kunt wonen.

Voor liefhebbers van de zee en watersport, in Denia vindt u een belangrijke jachthaven waar u de aanlegsteiger van uw boot kunt huren of watersporten kunt beoefenen, zoals kanoën, zeilen, roeien, enz.

Denia, die graag leven onder de bescherming van een stedelijk centrum, heeft alle kenmerken van een grote stad, met het grote verschil, met buitengewone en prachtige stranden en een indrukwekkend natuurpark.


Wij bieden u een uitstekende woning om te kopen in Denia Spanje

Vertrouw op onze ervaring en bezoek het uitstekende onroerend goed dat u in Denia Spain kunt kopen.

Het heeft grote ramen waardoor zonlicht alle kamers bereikt, waardoor een huiselijke sfeer ontstaat.

Het is gebouwd volgens de geldende bouwvoorschriften. Het heeft de nodige thermische en akoestische isolatie.

Het heeft inbouwkasten en de keuken is volledig ingericht. Het heeft ook de nodige apparatuur om uw huishoudelijke taken te vergemakkelijken.

Wij zijn een makelaarskantoor met een lange professionele ervaring die wij tot uw dienst stellen, zodat de aankoop in Spanje van uw nieuwe huis comfortabel en snel is.

Volg ons op sociale netwerken en je kunt onze geweldige activiteit bekijken.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat wordt weergegeven op internet of stuurt u ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com

U kunt ons ook bellen op (0034) 966 471 283.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero