Huizen te koop in Calpe, Spanje

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 170 Aanbod

Calpe is een van de paradijselijke hoeken die de Spaanse Costa Blanca biedt, daarom raden wij onze huizen aan in Calpe, Spanje.

Als u het hele jaar door wilt genieten van een prachtige zon naast de intense Middellandse Zee, is Calpe de ideale plek.

Ontspan door een wandeling door het zachte zand van de stranden of het beoefenen van watersport in de magische baaien van warme, kristalheldere wateren.

Gezien zijn prachtige geografische ligging, zijn prachtige baaien en haar onvergelijkbare stranden, evenals een speciaal klimaat met gemiddelde jaartemperaturen van 20 graden, is wat eens een klein vissersdorp was, op dit moment de verblijfplaats van duizenden inwoners van andere Europese landen.

Dit is een van de redenen waarom, vanwege de grote kolonie van Duitse inwoners die in Calpe wonen, het "Oktoberfest" of bierfestival, een typische viering van de stad München, de laatste week van oktober van elk jaar wordt gevierd (Duitsland) .

Elk jaar komen duizenden bezoekers samen in Calpe, die de typische Duitse gastronomie komen proeven en van hun traditionele muziek willen genieten.

Het Oktoberfest in Calpe wordt beschouwd als het grootste bierfestival na zijn ontstaan in Duitsland.


Geniet van de zon en de zee in onze huizen te koop in Calpe, Spanje

Geef niet op in de Costa Blanca Noord en geniet op elk moment van het jaar van de zon en de zee. Koop een van onze huizen te koop in Calpe, Spanje en verander uw levensstijl.

Wij bieden u prachtige huizen met uitzicht op zee, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van de intensiteit van de blauwe zee.

Ze hebben grote ramen waardoor zonlicht alle kamers binnen kan komen, waardoor een comfortabele sfeer ontstaat bij u thuis.

De brede terrassen bieden u de mogelijkheid om op elk moment van het jaar te genieten van de goede temperaturen van de Costa Blanca, terwijl u ontspant tijdens het zonnebaden.


Wij informeren u in detail over Huizen te koop in Calpe Spanje

Bezoek op onze website de huizen te koop in Calpe, Spanje die wij u aanbieden. Als u de informatie over diegenen die u interesseren wilt uitbreiden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u alle details geven die u nodig heeft over deze eigenschappen.

Wij zijn een onroerend goed bedrijf met een lange en ervaren professionele carrière. Als u ons beter wilt leren kennen, kunt u ons volgen op sociale netwerken. Je zult aangenaam verrast zijn met onze geweldige activiteit.

Vertrouw ons en onze eerlijke service. Ons belangrijkste doel is om uw volledige tevredenheid te bereiken bij het kopen van uw huis in Spanje.

Contacteer ons op:

E-mail: info@comparepropertiesspain.com

Telefoons: (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero