Huizen te koop in Calpe

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 167 Aanbod

Als u overweegt een huis te kopen in Spanje, bieden wij huizen te koop aan in Calpe.

Calpe is een prachtige stad gelegen aan de Costa Blanca Noord. Het heeft een prachtig strand van goud en zacht zand, waar je dankzij het warme en rustige water kunt genieten van verschillende watersporten.

Stel je voor dat je boot rond de Peñón de Ifach vaart en de meest emblematische punten observeert die we vanaf de zee kunnen zien van de Costa Blanca Noord.

Op de promenade heb je talloze ijssalons, kiosken, cadeauwinkels en uitgaansgelegenheden om een aangename tijd door te brengen terwijl je geniet van het fantastische uitzicht dat de zee je biedt.

Voor sportliefhebbers en buitenactiviteiten is Calpe een ideale plek om te wandelen, fietsen of motorrijden.

Al deze diverse activiteiten worden begunstigd door het heerlijke klimaat dat wordt genoten in Calpe.

De milde en zonnige winters, waar vrijwel geen regen valt, stellen de bewoners in staat te genieten van de vreugde en helderheid van de omgeving en op een gezonde en ontspannen manier te leven.


Welke soorten huizen te koop in Calpe zijn uw favorieten?

We hebben een breed scala aan huizen te koop in Calpe. Afhankelijk van uw favoriete type woning, bieden wij u een zorgvuldig geselecteerde selectie van woningen die kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

Wij bieden u fantastische appartementen aan het strand, waar u elke ochtend kunt ontbijten en de zon zien opkomen.

Stel je een zolder voor met een groot terras waar je kunt zonnebaden terwijl je ontspant en geniet van een exquis sap van versgeperste sinaasappels.

We kunnen ook herenhuizen aanbieden in het stedelijk centrum, waar u een breed scala aan winkels, winkels, supermarkten, apotheken, gezondheidscentra, entertainment, restaurants, etc. heeft.

We hebben nieuwe of doorverkochte oba-huizen. Als u uw nieuwe huis wilt hervormen, bieden wij u betrouwbare professionals met wie u volledig tevreden zult zijn.

Onze huizen hebben inbouwkasten in de meeste van hun kamers. Uw keuken is volledig ingericht en beschikt over ultramoderne apparatuur die uw huishoudelijke taken vergemakkelijkt.

De huizen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en voldoen aan de geldende bouwvoorschriften.

Ze hebben de nodige thermische en akoestische isolatie, evenals grote ramen waardoor zonlicht al hun kamers kan binnenkomen.


Bezoek op onze website de verschillende Huizen te koop in Calpe die wij u aanbieden

Bezoek op onze website de verschillende huizen te koop in Calpe die wij u aanbieden. Je zult controleren of elk huis je een lijst met foto's bezorgt, samen met een korte samenvatting van de belangrijkste kenmerken.

Als u geïnteresseerd bent in een huis of als u wilt dat wij u informatie sturen over een ander type woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en uw behoeften kenbaar te maken.

We zullen snel een bestudeerde selectie uitvoeren met die huizen die van belang zijn en we zullen alle informatie die we hebben ontwikkelen.

Als u contact met ons wilt opnemen, kunt u een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com of het contactformulier invullen dat op het web wordt weergegeven.

U kunt ons ook bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero