Huizen te koop in Denia - Spanje

Eigendommen

Zijn gevonden 285 Eigenschappen

Als u overweegt een huis te kopen op een plaats waar de zon schijnt in de winter en uw dagen warm en helder zijn om uw favoriete buitenactiviteiten te kunnen uitvoeren, dan raden wij u onze huizen te koop aan in Denia - Spanje.

Denia is een stad gelegen aan de Spaanse Noord-Costa Blanca. Het heeft prachtige en diverse stranden, evenals een vis- en sporthaven.

Stel je deze winter voor terwijl je geniet van prachtige wandelingen door het gouden zand van de stranden van Denia terwijl de zon je huid streelt.

De Costa Blanca heeft een bevoorrecht klimaat, met een gemiddelde jaartemperatuur van 20 graden, waardoor je op elk moment kunt genieten van watersporten of buitenactiviteiten.


Ontspan op het strand zonder het comfort van onze huizen te koop in Denia - Spanje op te geven

Nu hebt u de buitengewone mogelijkheid om een van onze huizen te kopen in Denia - Spanje.

Hierdoor kunt u genieten van prachtige stranden zonder het comfort dat alleen een stad u biedt op te geven.

Denia is een prachtige stad aan de Spaanse kust. Het heeft een breed scala aan diensten, zoals winkelcentra, recreatie- en amusementslocaties, livemuziek voor alle leeftijden, gezondheidszorg, een grote en moderne ziekenhuisinfrastructuur, apotheken, diverse winkels, enz.

Het heeft ook uitstekende verbindingen met de belangrijkste omliggende steden en internationale luchthavens via de snelweg en de nationale snelweg, evenals het spoorwegnet.


Wij bieden u onze huizen te koop in Denia - Spanje om te genieten van de bergen en het strand

We raden een verscheidenheid aan huizen te koop aan in Denia - Spanje. U kunt kiezen uit verschillende omgevingen.

U hebt de mogelijkheid om in een appartement in het stedelijk gebied, aan het strand, te wonen. U kunt ook een vrijstaand huis in de bergen kopen, omringd door mediterrane pijnbomen en met een prachtig uitzicht op de zee.

Als u liever in een gemeenschapsontwikkeling woont, waar u kunt communiceren met uw buren en kunt genieten van het zwembad, de paddletennisbaan en een uitgebreid solarium, bieden wij u een aantal charmante bungalows.

Vul het snelle contactformulier in dat op het web wordt weergegeven en we nemen contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden en / of bieden u een breed scala aan woningen die passen in het profiel dat u hebt geselecteerd.

Als u wilt, kunt u ons een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com of ons bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo