Koop een huis in Denia - Costa Blanca

Eigendommen

Zijn gevonden 23 Eigenschappen

Als u naar de zee wilt gaan wonen om van de zon en het strand te genieten, maar tegelijkertijd in een stedelijk centrum wilt zijn waar u alle noodzakelijke diensten hebt om comfortabel te kunnen leven, dan raden we aan een huis in Denia te kopen - Witte kust.

In Denia vindt u alles wat u zoekt. Het wordt omringd door het strand van Les Rotes met fijn gouden zand, waar u kunt ontspannen en uitrusten terwijl u de zon op uw huid voelt.

Langs de kust van Denia zie je stranden en baaien gevarieerd en met verschillende kenmerken.

Het heeft bijvoorbeeld rotsachtige, ongerepte en wilde stranden, met een gebied dat "Marine Reserve" is verklaard vanwege de rijkdom van zijn heldere water waar u een prachtige onderwateromgeving kunt observeren.

Het zijn ideale rotsstranden om te duiken vanwege hun gematigde en kristalheldere water, waar je een prachtige zeebodem kunt zien.


Als u een huis in Denia-Costa Blanca wilt kopen, bieden wij een breed scala aan woningen

Denia heeft een zeer gevarieerde omgeving, zodat u kunt kiezen uit verschillende levensstijlen zonder de zon en het strand op te geven. Daarom, als u een huis in Denia - Costa Blanca wilt kopen, bieden wij u een breed scala aan huizen.

We hebben appartementen aan de kust, naast het strand en het recreatiegebied. Hier zult u genieten van de boulevard met veel chiringuitos, restaurants, bars, uitgaansgelegenheden en winkels.

We kunnen u ook bijzondere eengezinswoningen aanbieden in El Montgò, vanwaar u zult genieten van het adembenemende uitzicht over de immense Middellandse Zee.

Een andere optie is die van een exclusieve omgeving waar u uw luxe villa kunt lokaliseren, aan de voet van het strand en in de buurt van het stadscentrum.


Een huis kopen in Denia - Costa Blanca, het is gemakkelijk bij ons

Maak je geen zorgen over de nodige procedures bij het kopen van een huis in Denia - Costa Blanca. Bij ons zult u het eenvoudig en comfortabel vinden. Kom ons bezoeken en je zult onze professionaliteit zien.

Ons onroerend goed bedrijf heeft een lang professioneel traject goedgekeurd door onze klanten.

We zullen u adviseren over alle procedures die u moet uitvoeren om een huis te kopen, zoals de verwerking van de NIE en verblijfsvergunningen voor buitenlanders, een levensverzekering afsluiten, huis, auto, gezondheid.

Vul het snelcontactformulier op onze website in of stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com.

U kunt ons ook bellen op (0034) 966 471 283.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo