Nieuwbouwwoningen in Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 283 Eigenschappen

Als u denkt aan het leven op een plek waar u het hele jaar door kunt genieten van het strand en de zon, kunt ontspannen in een hangmat op het zand terwijl u luistert naar het aangename geluid van de golven, dan adviseren wij u om een van onze nieuwe bouw eigenschappen in Denia.

Denia is een stad gelegen aan de Costa Blanca Noord met verschillende soorten stranden en baaien.

De stranden hebben alle noodzakelijke diensten om uw vakantie onvergetelijk te maken. Ze hebben bewaking en badmeesterposten, ligbedden en parasols, houten loopbruggen om toegang te krijgen tot het strand of talloze strandbars waar u kunt genieten van een drankje of ijsje.

Dit alles, samen met zijn uitgestrekte stranden van goud en fijn zand en zijn kristalheldere en gematigde wateren, zijn de reden waarom ze de geliefde Blauwe Vlag waardig zijn.


De nieuwbouw-eigenschappen in Denia hebben perfecte constructie-afwerkingen

De nieuwe build-eigendommen in Denia die wij u aanbieden zijn gemaakt volgens de geldende bouwvoorschriften. Ze zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit en hebben een perfecte constructie.

Ze hebben thermische en akoestische isolatie om hun leefbaarheid comfortabeler te maken. Ze hebben grote ramen met dubbele beglazing voor zonlicht om alle kamers te verlichten.

Ze hebben installatie van airconditioning en zat. Tv zodat u tv-kanalen in uw land kunt bekijken.

Uw keuken is volledig ingericht en uitgerust met de nieuwste generatie apparatuur om huishoudelijke taken te vergemakkelijken.


Wij nodigen u uit om onze nieuwe build-eigenschappen in Denia te leren kennen

Neem contact met ons op en u ziet onze professionaliteit en onze effectieve manier van werken. We nodigen u uit om onze nieuwbouwwoningen in Denia te bezoeken.

We hebben toch wel het huis van je dromen. Onze agenten zullen u graag en met vriendelijkheid bijstaan. Na een eerste contact, waar we uw noodzakelijke vereisten voor uw huis zullen identificeren, geven wij u de mogelijkheid om een aantal van onze eigendommen te bezoeken.

We zullen u adviseren tijdens het hele proces waarbij u een huis koopt en wij zullen u informeren over alle procedures en vereisten die u nodig hebt.

Bel ons op (0034) 966 471 283. Maak je geen zorgen over de taal. Onze agenten domineren de belangrijkste Europese talen.

Stuur ons desgewenst een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com of vul het snelcontactformulier op onze website in. We zullen uw vragen snel beantwoorden.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo