Onroerend goed te koop in Altea

Eigendommen

Zijn gevonden 140 Eigenschappen

Nu geven we u de mogelijkheid om in een van de mooiste hoekjes van de Costa Blanca Noord te wonen. Als u het hele jaar door van de zon en de zee wilt genieten, is het tijd om een onroerend goed te koop te kopen in Altea.

Stelt u zich eens een wandeling langs de kust van het strand voor, genietend van het warme, kristalheldere water terwijl u de kinderen in het zand ziet spelen.

Ontspan op het terras van uw huis terwijl u geniet van het kijken naar de oneindigheid van de Middellandse Zee.

Altea is een klein stedelijk centrum met een prachtige traditionele oude stad die herinnert aan het oorspronkelijke vissersdorp dat ooit bestond.

Gezien de fantastische stranden, het uitstekende klimaat en de milde en zonnige winters is de bevolking aanzienlijk gegroeid, omdat er veel urbanisaties zijn gebouwd in de omgeving.

Dit alles heeft van Altea een internationaal toeristisch centrum gemaakt met tal van winkels, winkelcentra, luxe hotels, belangrijke restaurants waar u kunt genieten van de beste vlees- en visgerechten in het gebied en een groot aantal uitgaansgelegenheden, met livemuziek voor alle leeftijden


Koop een onroerend goed te koop in Altea en geniet van het hele jaar vakantie

De beste oplossing om het hele jaar door te verblijven, is door een onroerend goed te kopen in Altea.

In elk seizoen van het jaar in Altea kunt u genieten van een heerlijke vakantie.

Het klimaat van de Costa Blanca wordt gekenmerkt door zijn lange en hete zomers, zeer geschikt om elke dag van het strand te genieten.

Bovendien zijn hun winters mild en mild. De zon schijnt meer dan driehonderd dagen per jaar en de neerslag is vrijwel nul.

Deze omstandigheden bieden u de mogelijkheid om uw favoriete buitenactiviteiten uit te voeren en op elk moment van het jaar van de natuur te genieten.


Als u een woning wilt verkopen in Altea, vertrouw dan op onze ervaring en professionaliteit

Vertrouw op onze ervaring en professionaliteit als u een onroerend goed wilt kopen in Altea. Ons lange traject in de sector zal alle procedures en onderhandelingen vergemakkelijken die gepaard gaan met de aankoop van een woning.

Als u meer wilt weten over ons, kunt u ons volgen op sociale netwerken en zult u onze activiteit verifiëren.

Bij ons is het kopen van een huis comfortabel en effectief.

Als u contact met ons wilt opnemen, aarzel dan niet om het Quick Contact Formulier in te vullen dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com.

Bel ons als u wilt, op (0034) 966 471 283.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo