Onroerend goed te koop in Altea

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 50 Aanbod

Nu geven we u de mogelijkheid om in een van de mooiste hoekjes van de Costa Blanca Noord te wonen. Als u het hele jaar door van de zon en de zee wilt genieten, is het tijd om een onroerend goed te koop te kopen in Altea.

Stelt u zich eens een wandeling langs de kust van het strand voor, genietend van het warme, kristalheldere water terwijl u de kinderen in het zand ziet spelen.

Ontspan op het terras van uw huis terwijl u geniet van het kijken naar de oneindigheid van de Middellandse Zee.

Altea is een klein stedelijk centrum met een prachtige traditionele oude stad die herinnert aan het oorspronkelijke vissersdorp dat ooit bestond.

Gezien de fantastische stranden, het uitstekende klimaat en de milde en zonnige winters is de bevolking aanzienlijk gegroeid, omdat er veel urbanisaties zijn gebouwd in de omgeving.

Dit alles heeft van Altea een internationaal toeristisch centrum gemaakt met tal van winkels, winkelcentra, luxe hotels, belangrijke restaurants waar u kunt genieten van de beste vlees- en visgerechten in het gebied en een groot aantal uitgaansgelegenheden, met livemuziek voor alle leeftijden


Koop een onroerend goed te koop in Altea en geniet van het hele jaar vakantie

De beste oplossing om het hele jaar door te verblijven, is door een onroerend goed te kopen in Altea.

In elk seizoen van het jaar in Altea kunt u genieten van een heerlijke vakantie.

Het klimaat van de Costa Blanca wordt gekenmerkt door zijn lange en hete zomers, zeer geschikt om elke dag van het strand te genieten.

Bovendien zijn hun winters mild en mild. De zon schijnt meer dan driehonderd dagen per jaar en de neerslag is vrijwel nul.

Deze omstandigheden bieden u de mogelijkheid om uw favoriete buitenactiviteiten uit te voeren en op elk moment van het jaar van de natuur te genieten.


Als u een woning wilt verkopen in Altea, vertrouw dan op onze ervaring en professionaliteit

Vertrouw op onze ervaring en professionaliteit als u een onroerend goed wilt kopen in Altea. Ons lange traject in de sector zal alle procedures en onderhandelingen vergemakkelijken die gepaard gaan met de aankoop van een woning.

Als u meer wilt weten over ons, kunt u ons volgen op sociale netwerken en zult u onze activiteit verifiëren.

Bij ons is het kopen van een huis comfortabel en effectief.

Als u contact met ons wilt opnemen, aarzel dan niet om het Quick Contact Formulier in te vullen dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com.

Bel ons als u wilt, op (0034) 966 471 283.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero