Spaanse makelaars

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 1.941 Aanbod

Als u een woning aan de Costa Blanca wilt kopen, is het een vereiste dat u het professionele en ervaren advies van Spaanse makelaars heeft.

Het kopen van een woning brengt altijd een aantal procedures met zich mee en meer of minder dure procedures om uit te voeren. Als u de woning ook in een ander land koopt, moet u ook de handicap van de taal en een andere wetgeving hebben.

Daarom is het erg belangrijk dat als je hebt besloten een prachtig huis te kopen op een hemelse plek, je de garantie hebt dat alle procedures correct worden verwerkt, zodat je aan het einde van het proces je ideale huis kunt creëren.

Ons makelaarskantoor is gespecialiseerd in de verkoop van huizen aan de Costa Blanca Noord, omdat het een magische hoek is binnen de Spaanse geografie waar u het hele jaar door kunt genieten van de zon en de onvergelijkbare stranden.


De professionaliteit van onze Spaanse makelaars zal de aankoop van uw nieuwe huis vergemakkelijken

We hebben een lange ervaring in de vastgoedsector en we hebben een uitstekend team van Spaanse makelaars, zeer professioneel, die het proces van het kopen van een huis in Spanje zullen vergemakkelijken.

We voeren een uitgebreide service uit tijdens het aankoopproces, omdat we tot uw beschikking staan om u te adviseren over de kwesties die u aan de orde stelt.

Naast het faciliteren van de procedures van notaris, kadaster, belastingen, registratie en verandering van eigendom van benodigdheden, beheren wij ook de verwerking van de NIE en verblijfsvergunningen voor buitenlanders, het wisselen van valuta, het openen van bankrekeningen en automatische afschrijvingen, enz.

We kunnen u ook betrouwbare professionals bieden als u wijzigingen in uw nieuwe woning moet aanbrengen. Van architecten, decorateurs of ingenieurs tot onderhoudspersoneel voor uw tuin of zwembad.


Zodat u geen problemen heeft om uzelf te uiten, spreken onze Spaanse makelaars uw taal

Wij wensen dat de deal met ons comfortabel en onverslaanbaar is, daarom spreken onze Spaanse makelaars uw taal. Zodat we perfect kunnen begrijpen hoe het huis van uw dromen is en u de beste optie bieden.

We zullen u vergezellen naar de notaris en andere procedures om de vertaling uit te voeren die u nodig hebt.

Neem contact met ons op en u zult aangenaam verrast zijn door onze professionaliteit en nabijheid.

Vul het snelle contactformulier in dat op het web wordt weergegeven of stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com.

U kunt ons ook bellen op (0034) 966 471 283 of (0034) 634 329 574.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero