Villa's te koop Albir

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 28 Aanbod

Heb je er ooit over nagedacht hoe het kan zijn in een winter waar de zon dagelijks schijnt en je kunt ontspannen in het solarium van je huis? Nu kunt u het persoonlijk controleren als u een van onze villa's te koop Albir koopt.

Albir is een klein stadje aan de Middellandse Zeekust, waar meer dan de helft van zijn buren uit het noorden en het midden van Europa komt.

Ze hebben ervoor gekozen om in de Spaanse Costa Blanca te wonen, met name in Albir, op zoek naar een gezonde en ontspannen levensstijl, naast de zee en midden in de natuur.

In de stad vindt u alle noodzakelijke voorzieningen om comfortabel te wonen, evenals een breed scala aan recreatieve voorzieningen voor alle leeftijden.

Als alternatief voor deze ontspannen en natuurlijke omgeving, op een paar minuten van de snelweg, vindt u Benidorm, een wereldberoemd toeristisch centrum met het grootste aantal restaurants, pubs, live- of discomuziek, cadeauwinkels, kleding, winkelcentra, etc., waar u op elk moment van de dag of het hele jaar kunt genieten van plezier en plezier.


Bezoek onze villa's te koop Albir en je zult een paradijs vinden waar te wonen

Als u op een hemelse plek wilt wonen, raden wij u aan onze villa's te koop Albir te bezoeken.

Wij bieden u luxe villa's met een onafhankelijk perceel waar u kunt genieten van een ongelooflijk zwembad omringd door een solarium.

Kun je je voorstellen dat je geniet van een heerlijk sap van versgeperste sinaasappels terwijl je je ontspant in de zon?

Geef niet op met de mogelijkheden die de Spaanse Costa Blanca u in de winter biedt. Geniet van de zon en de stranden.

Schaf een prachtige villa aan vanwaar u het strand van Albir kunt bewonderen of van het indrukwekkende uitzicht op de Peñón de Ifach of Calpe.

We hebben villa's gebouwd met een moderne en zeer moderne stijl. We bieden ook prachtige huizen in mediterrane stijl en traditioneler.

In ieder geval zijn alle gebouwd volgens de huidige bouwvoorschriften.

Ze hebben de nodige thermische en akoestische isolatie en de bouwmaterialen zijn van de hoogste kwaliteit.

Uw keuken is volledig ingericht en beschikt over moderne apparatuur die nodig is om uw huishoudelijke taken te vergemakkelijken.

Bovendien, in de meeste van zijn kamers heeft inbouwkasten, essentieel voor de regeling en plaatsing van artikelen voor persoonlijk en privégebruik.


Vraag ons over Villas te koop Albir

Betreed het web en bezoek onze villa's te koop Albir. We bieden een uitgebreide uitleg over de kenmerken ervan.

Maar aarzel niet om ons te vragen wat u nodig hebt als u twijfels of speciale interesses heeft over een specifiek product.

We hebben een team van makelaars in onroerend goed van grote professionaliteit die graag de problemen oplossen die u oproept.

Natuurlijk is ons personeel meertalig, dus u zult geen enkel probleem hebben om met hen te communiceren.

We zullen u ook adviseren over alle zaken die verband houden met de aankoop van een huis in Spanje.

De meest voorkomende vragen die onze klanten ons stellen, zijn onder meer gerelateerd aan de uitwisseling van valuta, de verwerking van de NIE, het sluiten van een thuis-, leven-, gezondheids- of autoverzekering of het openen van een bankrekening in een Spaanse entiteit.

Om contact met ons op te nemen, is het heel eenvoudig om een e-mail te sturen naar info@comparepropertiesspain.com of ons te bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero