Villa's te koop in Denia - Spanje

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 31 Aanbod

Als het uw droom is om een huis bij de zee te hebben op een plek waar de zon het hele jaar schijnt, heeft u nu een uitstekende gelegenheid om een van onze villa's te kopen in Denia - Spanje.

Denia is een stad aan de Costa Blanca Noord. Het heeft aan de kust verschillende rotsachtige stranden, zacht goudkleurig zand of mooie kliffen met magische mariene baaien.

Het heeft een belangrijke vissershaven waar dagelijks verse vis uit de Middellandse Zee aankomt, zoals zijn populaire rode garnaal, die naar de belangrijkste nationale markten wordt vervoerd.

Het stedelijke centrum beschikt over alle diensten en communicatiemiddelen die nodig zijn om comfortabel te kunnen leven.

Deze omvatten winkelcentra, een belangrijk ziekenhuis, verschillende winkels, apotheken, entertainment voor alle leeftijden, restaurants waar u de voortreffelijke mediterrane keuken kunt proeven, enz.


Vergeet deze winter de kou in onze villa's te koop in Denia - Spanje

De Costa Blanca Noord geniet van een gemiddelde jaartemperatuur van 20 graden en de zon schijnt meer dan driehonderd dagen per jaar. Nu is het tijd om een van onze villa's te kopen in Denia - Spanje en de kou te vergeten tijdens deze winter.

In de omgeving van het stedelijke centrum van Denia zijn prachtige urbanisaties met luxe villa's gebouwd, waar u in een ontspannen en selecte sfeer kunt wonen.

We hebben prachtige villa's met een eigen perceel met een fantastisch zwembad omringd door een enorm solarium, tuinen en parkeergelegenheid.

Stelt u zich eens voor om te ontspannen in het solarium van uw villa terwijl u geniet van een verfrissend sap van versgeperste sinaasappels.

Andere villa's bevinden zich in het natuurpark van Montgó, een bergmassief van zevenhonderd meter hoog, waar u kunt ontspannen terwijl u geniet van de onmetelijkheid van de Middellandse Zee.


Met ons onroerend goed hoeft u zich geen zorgen te maken over de procedures voor het kopen van Villa's te koop in Denia - Spanje

Vertrouw op onze professionaliteit bij het kopen van een van onze villa's te koop in Denia - Spanje.

We hebben een lange ervaring in de vastgoedsector die we u ter beschikking stellen zodat de aankoop van uw nieuwe woning comfortabel en snel is.

Bezoek onze villa's op het internet en aarzel niet om ons eventuele vragen te stellen. Hiervoor kunt u het Quick Contact Form invullen en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Maak je geen zorgen over de taal, onze agenten zijn meertalig en zullen je vriendelijk en met volledige professionaliteit bijstaan.

Als u contact met ons wilt opnemen, kunt u ons bellen op het nummer (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574 of stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero