Wederverkoop in Las Rotas - Denia

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 13 Aanbod

De uitgebreide wederverkoop eigenschappen in Las Rotas - Denia die het onroerend goed Vergelijk eigenschappen Spanje biedt u de mogelijkheid om dat huis dat bij u past te kiezen.

Las Rotas is een aangename plek om te wonen, omringd door een majestueuze natuurlijke omgeving, maar heeft tegelijkertijd de vele recreatiecentra van Denia, die garant staan voor plezier en goede gastronomie.

Als je je waant in een diepblauwe baai, terwijl je de verfrissende zeebries op je huid voelt, dan denk je aan het kopen van een van onze eigendommen.

Als u van wandelen houdt, is dit een ideale plek om te genieten van het prachtige panoramische uitzicht dat de Middellandse Zee biedt tijdens een wandeling langs de kust.


De wederverkoop eigenschappen in Las Rotas - Denia bieden u een plek om te rusten

Wij bieden u de wederverkoopeigenschappen in Las Rotas - Denia, omdat we weten dat u op zoek bent naar een plek om te ontspannen en te genieten van de heerlijke temperaturen van de Costa Blanca, maar tegelijkertijd in een belangrijk stedelijk centrum te zijn waar alle noodzakelijke diensten beschikbaar zijn om te genieten van een comfortabel en aangenaam leven.

We hebben een verscheidenheid aan eigenschappen, zodat u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren. We hebben prachtige villa's aan de kust, met buitengewone urbanisaties waar u kunt genieten van de warme winters van de Costa Blanca.

We bieden u ook verschillende appartementen, die uw dromen zullen vervullen. U kunt het aantal slaapkamers of badkamers kiezen, afhankelijk van uw behoeften. Naast het spectaculaire uitzicht op de kust, hebben ze een urbanisatie in de buurt waar u kunt genieten van een paddletennisbaan en een buitengewoon zwembad.

Maar als u een bedrijf in het gebied wilt starten, hebben we een breed scala aan commerciële ruimtes van verschillende grootten en locaties, zodat u kunt kiezen welke het beste past bij uw voorkeuren.


Ontvang de wederverkoop eigenschappen in Las Rotas - Denia, want we bieden u uw ideale huis

In de wederverkoop eigenschappen in Las Rotas - Denia uitgevoerd door het onroerend goed bedrijf Vergelijk Eigenschappen Spanje vindt u uw ideale huis.

Bezoek ons en u zult de professionaliteit van ons werk zien. De grote erkenning door onze klanten gedurende vele jaren is te danken aan onze persoonlijke aandacht bij al onze onroerendgoedtransacties.

Onze kantoren zijn gevestigd in Jávea, Avenida del Pla, 130 - Kantoor 202 A - C.P. 03730 (Alicante).

Telefoons: (0034) 966 471 283 en (0034) 634 329 574.

E-mail: info@comparepropertiesspain.com

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero