Wederverkoop in Montgò - Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 12 Eigenschappen

Als u graag in de natuur wilt wonen, genietend van het terras van uw huis, de geur van mediterrane pijnbomen en een uitzonderlijk uitzicht op de zee, dan raden wij u aan ons op de hoogte te stellen van onze wederverkoop in Montgò - Denia.

Mount Montgò is een indrukwekkende bergmassa van 700 meter hoog gelegen achter de stad Denia, aan de Costa Blanca Noord.

Vanwege de vegetatie en diersoorten is het uitgeroepen tot een natuurpark. Stelt u zich eens voor dat u omringd bent door deze onovertroffen natuur in een uitstekende villa waar u kunt ontspannen en genieten van de buitengewone zon die typerend is voor deze streek.

De nabijheid van Denia, gezien de comfortabele wegen, is een van de belangrijkste kenmerken om deze hoek een uitstekende plek om te wonen te beschouwen.

Denia, behalve een belangrijk stedelijk centrum, heeft prachtige stranden met verschillende kenmerken. Enkele uitgestrekte en fijne zandstranden. Andere rock, maagd en wild. Maar allemaal met de noodzakelijke diensten zodat de bader het comfort heeft dat hij verdient.


De wederverkoop eigenschappen in Montgò - Denia, een andere manier van leven

Als u op een andere en exclusieve manier wilt leven zonder afstand te doen van de zon en het strand, raden we u aan onze verkoopseigenschappen in Montgò - Denia te bestuderen.

We bieden verschillende soorten eigenschappen, zodat u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren.

Stelt u zich eens voor in een luxueuze villa met een groot zwembad omgeven door een solarium, waar u kunt afkoelen terwijl u geniet van een voortreffelijk sap van versgeperste sinaasappels.

De grote ramen met dubbele beglazing laten zonlicht alle kamers binnen.

De materialen waarmee het is gebouwd zijn van eerste kwaliteit en voldoen aan de basis bouwvoorschriften.


Wij adviseren u over de wederverkoop eigenschappen in Montgò - Denia

Bij het kopen van een huis is het essentieel om het goede advies van een professional te ontvangen. Wij adviseren u, dankzij onze lange professionele ervaring, over de wederverkoopeigenschappen in Montgò - Denia.

Als u ons beter wilt kennen, kunt u ons volgen op sociale netwerken of ons een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com, waar we uw vragen zo snel mogelijk zullen beantwoorden.

U kunt ook ons snelle contactformulier invullen en we nemen snel contact met u op.

Als u ons telefonisch wilt bellen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de taal, want onze makelaars spreken vloeiend de belangrijkste Europese talen.

Telefoons: (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo