Wederverkoop in Montgò - Denia

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 21 Aanbod

Als u graag in de natuur wilt wonen, genietend van het terras van uw huis, de geur van mediterrane pijnbomen en een uitzonderlijk uitzicht op de zee, dan raden wij u aan ons op de hoogte te stellen van onze wederverkoop in Montgò - Denia.

Mount Montgò is een indrukwekkende bergmassa van 700 meter hoog gelegen achter de stad Denia, aan de Costa Blanca Noord.

Vanwege de vegetatie en diersoorten is het uitgeroepen tot een natuurpark. Stelt u zich eens voor dat u omringd bent door deze onovertroffen natuur in een uitstekende villa waar u kunt ontspannen en genieten van de buitengewone zon die typerend is voor deze streek.

De nabijheid van Denia, gezien de comfortabele wegen, is een van de belangrijkste kenmerken om deze hoek een uitstekende plek om te wonen te beschouwen.

Denia, behalve een belangrijk stedelijk centrum, heeft prachtige stranden met verschillende kenmerken. Enkele uitgestrekte en fijne zandstranden. Andere rock, maagd en wild. Maar allemaal met de noodzakelijke diensten zodat de bader het comfort heeft dat hij verdient.


De wederverkoop eigenschappen in Montgò - Denia, een andere manier van leven

Als u op een andere en exclusieve manier wilt leven zonder afstand te doen van de zon en het strand, raden we u aan onze verkoopseigenschappen in Montgò - Denia te bestuderen.

We bieden verschillende soorten eigenschappen, zodat u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren.

Stelt u zich eens voor in een luxueuze villa met een groot zwembad omgeven door een solarium, waar u kunt afkoelen terwijl u geniet van een voortreffelijk sap van versgeperste sinaasappels.

De grote ramen met dubbele beglazing laten zonlicht alle kamers binnen.

De materialen waarmee het is gebouwd zijn van eerste kwaliteit en voldoen aan de basis bouwvoorschriften.


Wij adviseren u over de wederverkoop eigenschappen in Montgò - Denia

Bij het kopen van een huis is het essentieel om het goede advies van een professional te ontvangen. Wij adviseren u, dankzij onze lange professionele ervaring, over de wederverkoopeigenschappen in Montgò - Denia.

Als u ons beter wilt kennen, kunt u ons volgen op sociale netwerken of ons een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com, waar we uw vragen zo snel mogelijk zullen beantwoorden.

U kunt ook ons snelle contactformulier invullen en we nemen snel contact met u op.

Als u ons telefonisch wilt bellen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de taal, want onze makelaars spreken vloeiend de belangrijkste Europese talen.

Telefoons: (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero