Wederverkoop van villa's in Denia

Eigendommen

Zijn gevonden 123 Eigenschappen

Kun je je voorstellen dat je ontspant in het solarium van je zwembad terwijl je geniet van een voortreffelijk en verfrissend sinaasappelsap? Stel dat deze droom uitkomt, want aan de Costa Blanca Noord bieden wij u de Wederverkoopvilla's in Denia aan.

De Costa Blanca wordt gekenmerkt door een mediterraan klimaat dat ideaal is voor allerlei buitenactiviteiten op elk moment van het jaar.

Hun winters zijn mild en aangenaam, terwijl hun lange zomers je de mogelijkheid bieden om maandenlang van het strand te genieten.

De lage jaarlijkse regenval is een andere reden om op elk moment te zonnebaden.

In zo'n prachtig klimaat, welke betere plek om een villa te kopen om het hele jaar door te wonen.


Wederverkoop villa's in Denia, ideale plek om uit te rusten

Wij bieden u de Wederverkoopvilla's in Denia, omdat ze de ideale plek zijn om uit te rusten en te ontspannen.

De villa's hebben een privéperceel met een buitengewoon zwembad omgeven door een solarium.

Daarnaast hebben ze een weelderige tuin en een barbecue. Heb je nagedacht over de heerlijke zomeravonden waar je van kunt genieten terwijl je vrienden genieten van een heerlijk diner op je barbecue?

Vaak liggen de villa's zo dicht bij de zee dat ze directe toegang tot het strand hebben. Andere keren kunt u zwemmen in uw zwembad terwijl u het uitzicht op de immense Middellandse Zee recreëert.


Wij zijn gespecialiseerd in de Resale villa's in Denia

Als u een villa wilt kopen met een comfortabel en efficiënt management, vertrouw ons. Wij zijn gespecialiseerd in de Resale villa's in Denia. Onze lange professionele carrière ondersteunt onze effectiviteit.

We kunnen u adviseren over alle kwesties die u wilt hebben in verband met de aankoop van uw villa. We kunnen bijvoorbeeld onderhoudspersoneel aanbevelen voor uw tuin en zwembad, zodat ze altijd klaar staan.

We kunnen u ook adviseren over economische aangelegenheden, als u dat wilt, zoals het openen van een bankrekening waar de belasting van het huis is gevestigd of het betalen van de voorraden.

We kunnen u informeren over het beheer van hypotheken als u het nodig heeft of over het wisselen van valuta of juridische kwesties.

We hebben zeer bekwaam personeel om alle procedures met betrekking tot de aankoop van een villa uit te voeren, dus de procedures zullen snel en effectief zijn.

Stuur ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com of bel ons op (0034) 966 471 283.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo