Woningen te koop in Calpe - Costa Blanca

Eigendommen

Zijn gevonden 495 Eigenschappen

Hoewel de zomer al aan de Costa Blanca eindigt, schijnt de zon nog vele uren per dag en zijn aangename temperaturen zorgen ervoor dat je nog een paar maanden kunt zwemmen op het strand. Dit zijn enkele van de redenen waarom wij huizen te koop aanbieden in Calpe - Costa Blanca.

Als u op een plek wilt wonen waar u het hele jaar door van de zon en het strand kunt genieten, is Calpe de ideale plek.

Het is een klein kustplaatsje dat vanwege zijn klimaat en uitstekende stranden een internationaal toeristisch centrum is geworden.

Hierin woont een grote populatie van inwoners van verschillende Europese landen, die als gemeenschappelijk punt hebben, de wens om 365 dagen per jaar van de zon en de zee te genieten.


U zult het huis van uw dromen vinden tussen onze eigendommen te koop in Calpe - Costa Blanca

Vanwege de grote vraag hebben we een breed en gevarieerd aanbod van woningen te koop in Calpe - Costa Blanca. We weten dat we je het huis van je dromen kunnen aanbieden.

Misschien geeft u de voorkeur aan een meer ontspannen omgeving in de omgeving van Calpe, in een exclusieve en goed verbonden urbanisatie. In dat geval kunnen we luxe villa's aanbieden of zelfs een perceel waar u uw huis bouwt, en het gebouw volgens uw smaak en behoeften

Misschien heb je liever een appartement in het stadscentrum, want wat je echt wilt is de drukte van de stad, zijn winkels, zijn uitgaansgelegenheden en zijn restaurants. Dan zullen wij u buitengewone appartementen op het strand aanbieden.

Maar als uw gedachten zijn gericht op het starten van een bedrijf, is Calpe de ideale plaats, gezien het grote aantal bezoekers. We kunnen u commerciële winkels van verschillende groottes en locaties aanbieden, afhankelijk van het type activiteit dat u wilt doen.


Bezoek onze website onze huizen te koop in Calpe - Costa Blanca

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed te koop in Calpe - Costa Blanca, kunt u het snelle contactformulier invullen, waarin uw interesses worden vermeld. Wij zullen u antwoorden door u verschillende opties aan te bieden waaruit u kunt kiezen.

U kunt dit formulier ook gebruiken voor elk ander type vraag dat u ons wilt stellen, bijvoorbeeld over valuta's en financiën, verzekeringen of huisonderhoud.

Wij bieden u de mogelijkheid om onze professionele carrière in sociale netwerken te volgen. Zodat u al onze activiteiten kent.

Als u wilt, kunt u ons een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com en zo snel mogelijk zullen we uw vragen beantwoorden.

Wij bieden u telefoonnummers voor het geval u ons wilt bellen.

Telefoon: (0034) 966 471 283

Mobiel: (0034) 634 329 574

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.


Waar bent u naar op zoek?


Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Albir, Benidorm, La Nucia, Altea en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Facebook
A Place In The Sun
Kyero
Rightmove overseas
Second Hand Expo