Woningen te koop in de oude binnenstad van Denia

Eigendommen

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 126 eigendommen

Nu hebt u de prachtige kans om onroerend goed te kopen in de oude binnenstad van Denia.

U heeft dus de mogelijkheid om naast de zee te wonen, in een belangrijke stad die alle noodzakelijke diensten biedt om comfortabel te zijn, maar zonder de rust op te geven die typerend is voor de kleine steden die typisch zijn voor de Middellandse Zeekust.

Wonen in het oude centrum van Denia betekent toegang tot de hele stad op een comfortabele manier, maar u kunt de drukte en overmatig verkeer dat typisch is voor een druk toeristisch centrum vergeten.

In de oude stad kunt u genieten van een ontspannen leven, waar u kunt socializen met uw buren of aankopen kunt doen in de kleine winkels van altijd.

Het is een zeer rustige omgeving waar u kunt uitrusten en tegelijkertijd de nabijheid van het strand hebt.

Denia heeft alle noodzakelijke voordelen om het te kiezen als een plaats van gewone verblijfplaats of gewoon om lange perioden van rust in de zon door te brengen.

Het heeft prachtige en gevarieerde stranden waar u een aangename dag kunt doorbrengen in het gezelschap van uw familie of uw vrienden.

Kies uw favoriete strand met zacht gouden zand of rotsachtig strand, maagd en wild, maar allemaal met de nodige diensten zoals bewaking en badmeester, ligbedden en parasols, strandbars voor een drankje of ijs, enz.

Het heeft ook aan de achterkant het imposante massief van de Montgó, die met zijn zevenhonderd meter hoogte een spectaculaire schoonheid aan de omgeving bijdraagt. Vergeet niet dat het een natuurpark is verklaard vanwege de gevarieerde rijkdom aan dier- en plantensoorten.


U vergeet de koude winter als u een van onze huizen te koop koopt in de oude binnenstad van Denia

Denia heeft een prachtig mediterraan klimaat, waar de winters mild en zonnig zijn. De neerslag is vrijwel nul en de zon schijnt meer dan driehonderd dagen per jaar, dus de helderheid van de stad is spectaculair. Als u een van onze woningen te koop krijgt in de oude binnenstad van Denia, heeft u de mogelijkheid om buitenactiviteiten te doen die u het leukst vindt.

Direct naast het oude centrum van Denia ligt de jachthaven, waar u de aanleg van uw boot kunt huren, een jacht kunt huren of verschillende watersporten kunt beoefenen, zoals zeilen, windsurfen, roeien, kanoën, enz.

Je hebt ook de vissershaven, waar het traditioneel is om de zonsondergang bij te wonen in de haven van de vissersboten, je download te bekijken en vervolgens te veilen op de vismarkt en exquise vis, die in een paar uur aankomt bij de beste restaurants in Spanje .


Vertrouw op ons management als u een van onze panden te koop wilt kopen in de oude binnenstad van Denia

Wijd je toe om te genieten van de prachtige stranden van de omgeving en de schitterende zon die deze winter aan de Costa Blanca zal schijnen. Vertrouw op ons management als u een van onze panden te koop wilt kopen in de oude binnenstad van Denia.

Onze jarenlange ervaring in de vastgoedsector staat tot uw dienst, zodat de aankoop van uw nieuwe woning comfortabel en effectief is.

Als u contact met ons wilt opnemen, stuurt u ons een e-mail naar info@comparepropertiesspain.com of vult u het snelle contactformulier in dat op het web wordt weergegeven.

We zullen alle twijfels beantwoorden die u ons stelt.

U kunt ons ook bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

Geboren in Menorca (Balearen) uit Engelse ouders, spreken Catalaans/Valenciano, Castellano, Engels en Frans. Heeft voordien 10 jaar binnen de financiële wereld gewerkt m.b.t. de aankoop van onroerend goed in Spanje voor buitenlandse investeerders. Deskundigheden zijn hypotheken, Internationaal overdracht met wisselkantoor en onroerend goed. Is opgegroeid in de toeristische gebieden van Spanje, heeft ruime kennis van wat de investeerder er in vastgoed zoekt, en vanaf zeer jonge leeftijd communicatietalent ontwikkeld en klantenservice bezorgen.Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

A Place In The Sun
Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
crs
Realtor
Rightmove overseas