Onroerend goed te koop in Denia Spanje

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 24 Aanbod

Als u wilt wonen aan de Costa Blanca om te genieten van de buitengewone weersomstandigheden en de uitstekende stranden, raden wij u aan een onroerend goed te koop te kopen in Denia, Spanje.

In Denia heb je fantastische en gevarieerde stranden met fijn goudkleurig zand of rotsachtige stranden, ongerepte en wilde, maar altijd met de nodige voorzieningen om een gelukkige en comfortabele dag door te brengen.

Daarachter rijst het imposante massief van de Montgó op, dat met zijn meer dan zevenhonderd meter hoge ruimte de omgeving een spectaculaire schoonheid geeft.

Denia is een belangrijke stad aan de Costa Blanca Noord. Als zodanig heeft het alle noodzakelijke diensten om in alle comfort te leven.

Het heeft een breed scala aan winkelcentra, supermarkten, allerlei winkels, ziekenhuis, gezondheidscentrum, apotheken, etc.

Het heeft ook een aantal fantastische communicatiemiddelen via de nationale snelweg en de snelweg AP-7, evenals het busstation en het treinstation van TRAM.

En natuurlijk biedt het complete recreatieaanbod u plezier en geniet u van de restaurants, de locaties voor livemuziek, de bars, enz.


Bent u op zoek naar een Vastgoed te koop in Denia Spanje?

Het is in deze meervoud en buitengewone omgeving waar we u een onroerend goed te koop in Denia, Spanje, willen aanbieden.

In het gebied dat Denia omvat, kunt u eigenschappen in verschillende omgevingen kiezen, maar niet om die reden van minder schoonheid.

Wij bieden fantastische villa's omringd door mediterrane pijnbomen in het natuurpark van Montgó, vanwaar u de onmetelijkheid van de Middellandse Zee en zijn brede scala aan blauwe kleuren zult zien.

Ze zijn ideaal voor liefhebbers van rust en een gezonde levensstijl midden in de natuur.

We bieden ook luxe villa's aan het strand, zodat u zowel van uw privézwembad als van de zee kunt genieten.

Het is het ideale huis voor strandliefhebbers die op elk moment van het jaar willen genieten van de zon en de zachte zandstranden.

Kun je je voorstellen dat je in een appartement aan het strand woont met een prachtig terras om de promenade of de jachthaven te observeren?

Dit zal je beste optie zijn als je van kosmopolitisch leven houdt, omringd door de drukte van de stad.


We hebben het onroerend goed te koop in Denia Spanje dat u zoekt

Neem contact met ons op en u zult zien dat we het onroerend goed te koop in Denia, Spanje, hebben zoals u dat wilt.

Wij zijn een makelaarskantoor met een lange professionele ervaring die wij tot uw dienst stellen, zodat de aankoop van uw huis aan de Costa Blanca comfortabel en snel is.

Als je ons beter wilt kennen, volg ons dan op sociale netwerken en je zult onze brede activiteit zien.

Bezoek onze uitgebreide portfolio van woningen op onze website en vind uw onroerend goed te koop in de omgeving van Denia Spanje.

Aarzel niet om ons te vragen over eventuele vragen met betrekking tot huisvesting.

Hiervoor kunt u het contactformulier invullen dat op het web verschijnt en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com of ons bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero